Solicită ofertă

Blogul lui Administrator

Anul 2021 a venit cu vești bune pentru industria noastră. Astfel, compania Ford Motor a anunțat în luna februarie a acestui an o investiție de 1,05 miliarde USD (15,8 miliarde USD) în operațiunile sale de producție din Africa de Sud - marcând cea mai mare investiție din istoria de 97 de ani a Ford în Africa de Sud.

Fabrica pick up Ford Ranger Silverton

Ai un pick up și te-ai decis că este momentul să îl personalizezi? Fie că îl folosești la muncă și ai nevoie de un hardtop sau o închidere de benă ca să îți poți lăsa toate sculele peste noapte în siguranță și ferite de ploaie, fie că ești pasionat de off road și cauți un troliu care să nu te lase la greu, ești în punctul în care trebuie să îți alegi locul de unde vei cumpăra accesoriul dorit.

Doua depozite accesorii pick up

Față de autoturisme, autoutilitarele pick up au un mare atu când vine vorba de distanțele parcurse. Chiar dacă ambele au rezervorul plin, datorită caracteristicilor din dotare pick up-urile vor parcurge distanțe mai mari. Datorită avansului tehnologic din ultimii ani și a fiabilitații din ce în ce mai ridicate a motoarelor, pickup-urile au devenit mașini din ce în ce mai economice.

Care este pick-up-ul cu cel mai redus consum?

Pentru împătimiții curselor off road Raliul Dakar este un eveniment la fel de important precum este Campionatul Mondial de Fotbal pentru microbiști. Pe 3 ianuarie 2021 în Jeddah, Arabia Saudită se va da startul unei noi ediții al acestui eveniment automobilistic de marcă. Dacă debutul celui mai dur raliu al lumii se dă în mai puțin de o lună pregătirea traseului a fost demarată încă din luna septembrie.

Datorită incertitudinilor cauzate de pandemie în acest an, luna cadourilor va fi puțin mai diferită față de anii trecuți. Dar asta nu înseamnă că Moș Crăciun va uita de pasionații de autoutilitare pick-up sau de entuziaștii offroading-ului. Din contră- el ne-a ”cerut” ajutorul și astfel am pregătit  o listă cu sugestii de cadouri pentru a-i ușura misiunea. 

Pick up plin cu cadouri

Iarna va veni în curând, și, inevitabil, va aduce cu ea precipitațiile specifice. Dacă ți-ai adaptat anvelopele pentru drumuri mai alunecoase, lanțul antiderapant este pregătit în lada utilitară din benă, troliul este în stare funcțională atunci ai redus semnificativ numărul surprizelor care te pot paște în timpul călătoriilor în acest anotimp.

Cărucior sărăriță manuală Meyer

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 16 pagini

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×