Solicită ofertă

Și femeile ar trebui să conducă un pick-up!...nu doar bărbații

Când vine vorba de mașini, oamenii preferă în general SUV-urile și alte mașini sedan. A sosit momentul în care ei preferă pick up-urile pentru călătorii sau muncă în loc să se mulțumească cu o mașină normală.

Un pick-up este mai degrabă visul unui bărbat, și nu al unei femei. Dar asta ar trebui să se schimbe. Femeile își aleg mașina în scopuri practice sau în funcție de ce este atunci la modă. Chiar dacă nu este mașina lor proprie, ele pot conduce mașina soțului, iubitului sau a oricărui membru din familie.

Iată câteva motive pentru care femeile ar trebui să conducă un pick up:

 • Amintiri din copilărie – Femeile iau multe decizii bazate pe latura emoțională. De multe ori pick up-ul ne duce cu gândul la copilărie. Se poate că la un moment dat, părinții sau bunicii noștri să fi avut o astfel de mașină (poate nu chiar pick up, dar cu siguranță o mașină mare) și sa ne amintim cu drag de vremurile în care mergeam ore întregi spre mare sau munte, sau la cumpărături.
 • Nimic nu e imposibil – Cu un pick up dotat corespunzător poți avea sentimentul că nimic nu e imposibil. Femeile care iubesc aventura sunt gata să treacă, în siguranță, peste orice obstacol întâlnit pe teren accidentat.
 • Siguranță - Femeile se simt în siguranță într-un pick up, și au nevoie de o mașină puternică, grea, pe principiul „the bigger, the better”. Nu sunt motive de îngrijorare pentru siguranța la condus pentru că pick up-urile țin pasul cu cele mai noi opțiuni, de la sistem automat de frânare, și până la asistența la parcare.
 • Caracteristici importante - Pe lângă dotările de siguranță menționate mai sus, există și alte caracteristici pe care ne putem baza. Închiderea centralizată, designul generos, construcția puternică a unei mașini de lux fac pick up-urile și mai atrăgătoare pentru femei.
 • Putere – Nu ai nevoie de mușchi pentru a fi puternic. Dacă ai la drum un parteneri puternic, așa te vei simți și tu.
 • Independență – Într-o lume în care femeile fac tot posibilul pentru a fi independente, condusul și mașina implicit, devin parte a acestui proces. Când ești la volanul unui pick up nu tânjești după independență, ci te bucuri de ea.
 • Încredere – Se întâmplă ca în trafic femeile să nu fie luate în serios. Nu și la volanul unui pick up. Acolo te simți mai înalt, în siguranță și mai capabil. Te „ridică” deasupra mulțimii de mașini din trafic pentru a vedea tot ce se întâmplă. Femeile care conduc astfel de mașini se simt mai puternice și încrezătoare în forțele lor proprii (cu o astfel de mașină, ai spatele asigurat laugh)
 • Loc pentru orice – cu cât o femeie are mai mult spațiu, cu atât se simte mai confortabil. De ce să nu iubești o mașină în care poți lua cu tine tot ce ai nevoie? De la obiectele din casă (în cazul te muți), până la jucăriile pentru copii pentru când mergi în parc, toate acestea încap în bena mașinii. Din acest motiv femeile aleg un pick up drept partener de călătorii.
 • Mașină pentru familie – În zilele noastre pick up- urile devin mai degrabă mașini de familie decât personale. Și de ce nu? Designul extern și dotările interioare sunt fabricate în așa fel încât oamenii să le prefere în detrimentul altor mașini. Te bucuri de tot cu o astfel de mașină: siguranță, confort, comoditate și spațiu mai mare
 • Moda – Asta este cu siguranță o tendință de care femeile țin cont. Ele așteaptă să cumpere o mașină pentru că „asta e trendul” mai mult decât pentru utilitatea acesteia. Dar un pick up le îmbină pe ambele: popularitate și utilitate. Fiind foarte ușor de condus, în ultimii ani aceste vehicule devin printre preferatele femeilor în comparație cu alte, astfel că avem un motiv interesant pentru care putem spune că pick up -ul devine la modă!
 • În plus, există o serie de accesorii pentru șoferițele de toate vârstele pe care le puteți găsi aici.
 • Economii – un pick up este destul de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Nu te-ar deranja să economisești nișe bani când pornești într-o călătorie, nu?

Într-o lume a bărbaților, femeile fac diferența! Femeile din ziua de azi sunt independente, alegând să-și trăiască viața după propriile reguli. Dacă ai un pick up și vrei să ne împărtășești din gândurile tale și motivele pentru care genul acesta de vehicul este ideal și pentru femei, ne poți lăsa un comentariu.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×