Solicită ofertă

Decembrie 2020

Pentru împătimiții curselor off road Raliul Dakar este un eveniment la fel de important precum este Campionatul Mondial de Fotbal pentru microbiști. Pe 3 ianuarie 2021 în Jeddah, Arabia Saudită se va da startul unei noi ediții al acestui eveniment automobilistic de marcă. Dacă debutul celui mai dur raliu al lumii se dă în mai puțin de o lună pregătirea traseului a fost demarată încă din luna septembrie.

Datorită incertitudinilor cauzate de pandemie în acest an, luna cadourilor va fi puțin mai diferită față de anii trecuți. Dar asta nu înseamnă că Moș Crăciun va uita de pasionații de autoutilitare pick-up sau de entuziaștii offroading-ului. Din contră- el ne-a ”cerut” ajutorul și astfel am pregătit  o listă cu sugestii de cadouri pentru a-i ușura misiunea. 

Pick up plin cu cadouri

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×