Solicită ofertă

Idei de cadouri de Crăciun pentru posesorii de autoutilitare pick up

Datorită incertitudinilor cauzate de pandemie în acest an, luna cadourilor va fi puțin mai diferită față de anii trecuți. Dar asta nu înseamnă că Moș Crăciun va uita de pasionații de autoutilitare pick-up sau de entuziaștii offroading-ului. Din contră- el ne-a ”cerut” ajutorul și astfel am pregătit  o listă cu sugestii de cadouri pentru a-i ușura misiunea. 

Pick up plin cu cadouri

Prelungire benă

Este accesoriul recomandat și de Moș Crăciun. El îl folosește regulat în această perioadă a anului pentru mărirea spațiului de depozitare în sanie, dar din fericire se potrivește cu bena tuturor tipurile de autoutilitare pick up.

Cargo Bar sau bară benă pentru fixare

Ambalarea acestui cadou va necesita mai multă hârtie decorativă de împachetat, însă este un accesoriu foarte util pentru posesorii de autoutilitare pick up. Acesta are rolul de a împiedica deplasarea încărcăturii aflate în benă. Un atuu în plus al produsului este compatibilitatea acestuia cu bena oricărei autoutilitare pick up.

Prelată de protecție pentru parbriz

Un Crăciun alb cu priveliștea frumoasă a orașului acoperită de zăpadă arată bine pe felicitări, dar rașchetarea parbrizului la -10 grade Celsius timp de câteva minute este o altă poveste. Pentru a evita astfel de situații, i-am recomandat lui Moș Crăciun să treacă pe listă husa de protecție pentru parbriz.

Scuturi pentru provocările off road

Noi ne-am gândit și la cei care merg la offroad, sau mai degrabă la dificultățile pe care le pot întâmpina aceștia pe un teren accidentat acoperit cu gheață, zăpadă sau noroi. Pentru că o manevră greșită poate duce la distrugerea motorului, cutiei de viteză, diferențialului, radiatorului sau a rezervorului, un scut pentru protejarea acestora este un accesoriu must have. 

Pachet siguranță (reflectoare suplimentare + troliu)

Moșule, tu  știi ce înseamnă siguranța la drum, prin troienele de zăpadă, mai ales pe timp de noapte. Astfel, pe lista lui de cadouri se numără și un pachet compus din troliu și reflector, care pe lângă aspectul impunător oferit pick-up-ului,vor mări semnificativ siguranța. În vreme ce reflectorul îmbunătățește capacitatea de iluminare a mașinii, troliul poate face diferența în situațiile dificile de pe traseu. 

Închidere de benă

Acesta este un accesoriu mai voluminos dar extrem de util, iar Moșul va avea nevoie de sacul cel mare. Totuși suntem siguri că bucuria viitorului posesor al accesoriului va compensa efortul depus. 99 din 100 de posesori de autoutilitare pick up nu ar refuza o închidere de benă. Cine nu ar dorii să scape de curățarea continuă a benei? În plus, îî va ține departe pe cei care au în gând să-și completeze stocul de acasă cu lucrurile transportate de tine.

Dragă Moș Crăciun, cum ți-se pare lista? Vei reușit să onorezi fiecare dorință? Dacă nu, te rugăm să răsfoiești cataloagele cu accesoriile dedicate celor mai cunoscute autoutilitare pick up din țară și să te inspiri din ele.

 

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×