Solicită ofertă

Investiție de un miliard de dolari anunțată de Ford pentru noul centru de producție

Anul 2021 a venit cu vești bune pentru industria noastră. Astfel, compania Ford Motor a anunțat în luna februarie a acestui an o investiție de 1,05 miliarde USD (15,8 miliarde USD) în operațiunile sale de producție din Africa de Sud - marcând cea mai mare investiție din istoria de 97 de ani a Ford în Africa de Sud.

Fabrica pick up Ford Ranger Silverton

De asemenea, reprezintă una dintre cele mai mari investiții realizate vreodată în industria auto din Africa de Sud, sporind capacitatea de producție Ford și creând noi locuri de muncă.

„Această investiție va moderniza și mai mult operațiunile noastre din Africa de Sud, ajutându-i să joace un rol și mai important în schimbarea și creșterea operațiunilor noastre de automobile la nivel global, precum și în alianța noastră strategică cu Volkswagen”, a declarat Dianne Craig, președintele Ford International Markets Grup. Această investiție va avea ca scop scoaterea pe piață a unui volum mai mare de Ford Ranger, la o calitate superioară, modelul acesta fiind cel mai de succes la nivel mondial.

Capacitatea anuală instalată la uzina Silverton va crește de la 168.000 la 200.000 de vehicule, sprijinind producția noului pickup Ford Ranger pentru piața internă și exportul către peste 100 de piețe globale. Fabrica va produce, de asemenea, pick-up-uri Volkswagen ca parte a alianței strategice Ford-VW.

Datorită producției extinse vor fi create 1.200 de locuri noi de muncă Ford în Africa de Sud, mărind forța de muncă locală la 5.500 de angajați și adăugând aproximativ 10.000 de noi locuri de muncă în rețeaua de furnizori locali Ford, aducând totalul la 60.000.

Investiția globală include 686 de milioane de dolari SUA (10,3 miliarde de dolari) pentru upgrade-uri ample la fabrica de asamblare Silverton, care va crește volumul de producție și va îmbunătăți semnificativ eficiența producției și calitatea vehiculului.

Aceste investiții includ construcția unui nou atelier de caroserie cu cea mai recentă tehnologie robotică și o nouă fabrică de ștanțare de înaltă tehnologie, ambele fiind amplasate la fața locului pentru prima dată. Ambele facilități vor moderniza și eficientiza procesul de fabricație integrat la Silverton, contribuind în același timp la o calitate superioară și la reducerea costurilor și a deșeurilor generale.

Noua fabrica pick up Ford Ranger, Africa de Sud

Noua fabrică de ștanțare va utiliza o linie de mare viteză pentru a produce toate componentele principale din metal pentru noul Ranger. Aceasta include un sistem de depozitare și recuperare complet automatizat pentru matrițele de ștanțare, care va fi adăpostit în acoperișul instalației în mod inovator, eliminând astfel procesele conexe care necesită multă muncă. În plus, sistemul modern de scanare cu lumină albastră, care scanează suprafețele pentru imperfecțiuni, se va asigura că produsul final care părăsește fabrica de ștanțare se ridică la cea mai înaltă calitate.

„ Investiția Ford în operațiunile noastre de producție din Africa de Sud subliniază angajamentul nostru continuu de a livra vehicule din ce în ce mai bune clienților noștri din Africa de Sud și din întreaga lume, oferind în același timp oportunități propriilor angajați, noilor membri ai echipei și comunităților noastre”, a spus Neale Hill, director general, Ford Motor Company din Africa de Sud.

Ne bucurăm de astfel de noutăți, mai ales că modele Ford Ranger sunt recunoscute pentru rezistență și confort, și sunt din ce în ce mai apreciate și de către români.

Pe site-ul nostru poți găsi o gamă largă de accesorii pentru modelele Ford

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×