Solicită ofertă

Meyer Drive Pro un plug de zăpadă pentru pick up și SUV

Temperaturile de afară încă nu prevestesc primele zăpezi și activitățile aferente acestui fenomen al naturii. Deși este încă toamnă cei care țin cont de proverbul iarna car și vara sanie își mai pot pregătii atât sania dar mai ales plugul de zăpadă.

Autoutilitare-pick-up-Ford-Ranger-echipate-cu-plug-de-zăpadă-Meyer

Este bine să-l testezi din timp pe cel din urmă, dacă mai este funcțional pentru a nu fi nevoit să retrăiești vechiul procedeu cu lopata. Iar dacă ai un pick up sau un SUV și îți dau fiori când te gândești la datul cu lopata atunci îți recomandăm un plug de zăpadă excelent cu care curățirea aleelor și a curții din fața casei va fi (aproape) o plăcere.

Pentru îndepărtarea cât mai eficientă și mai rapidă a zăpezii din curtea și aleele din fața casei tale, plugul de zăpadă DrivePro al companiei americane Meyer este accesoriul ideal. Cu o greutate redusă, rezistentă și robustă este conceput astfel încât manevrarea acestuia să fie foarte ușoară fără să se facă sacrificii din punctul de vedere al durabilității sau al performanței accesoriului. Este potrivirea perfectă pentru modelele populare de pick-up-uri și SUV-uri.

Dacia-Duster-echipat-cu-plug-de-zăpadă

Prin ce se diferențiază acest plug de zăpadă?

1. Performanță

Spre deosebire de majoritatea plugurilor de zăpadă lama plugului Meyer DrivePro poate fii mișcat în toate direcțiile cu ajutorul unei telecomenzi ergonomice de dimensiuni optime.

Lama plugului de zăpadă este fabricat din oțel carbon rezistent, acoperit cu o vopsea specială Meyer Dura-Slick Paint cu conținut de teflon. Vopseaua aplicată este în primul rând un strat protector super eficient în fața ruginei iar în același timp nu permite zăpezii să se lipească de suprafața lamei ceea ce conduce la curățarea stratului de zăpadă mult mai repede.

Sistemul de prindere al plugului este dotat cu două arce speciale care au rolul de a facilita trecerea lamei peste eventualele obstacole acoperite cu zăpadă și în acest fel evitarea avarierii accesoriului/ pickup-ului sau accidentarea conducătorului mașinii.

2. Fiabilitate

Meyer oferă o perioadă de garanție de 5 ani, în special grație tehnologiei de ultimă oră folosită la asamblarea plugurilor. Elementele de oțel cu debitare laser sunt îmbinate prin sudură robotizată, de sudori care nu obosesc și niciodată nu fac greșeli.

Partea superioară a lamei plugului vine cu orificii gata făcute ceea ce facilitează montarea unui deflector de zăpadă. Aceasta înseamnă economie de timp când vrei să montezi deflectorul de zăpadă care previne blocarea câmpului vizual prin acumularea zăpezii.

Forța motoare în spatele fiecărui plug de zăpadă Meyer este un sistem hidraulic fiabil. Toți conectorii sunt acoperiți cu un triplu strat de protecție care ține departe coroziunea și umiditatea prezentă foarte des la sistemele electrice și mecanice. Toate componentele sistemului hidraulic Meyer sunt protejate cu straturi protectoare împotriva sării rutiere.

3. Ușor de utilizat

Când afară e frig și întuneric ultimul lucru pe îți dorești în această situație este să te lupți cu un plug de zăpadă blocat. Pentru a evita asemenea situații sistemul de atașara a plugului este astfel conceput încât atât ațașarea și detașarea să dureze mai puțin de un minut.

Telecomanda ergonomică cu butoane intuitive facilitează manevrarea plugului cu ușurință.

Cum ți-se pare? Tentant nu? Însă dacă nu ai primit răspuns la toate întrebările tale vizionează prezentarea în detaliu al produsului pe canalul nostru Youtube, sau contactează-ne telefonic 0743-296-296 ori pe e-mail: info@pick-up.ro .

Comentarii

Se pot monta și la un duster

Se pot monta și la un duster din 2010?

Buna ziua,

Buna ziua,

Cu suportul dedicat pentru Duster-ul din acei ani de fabricatie, da!

 

Pagini

  • Afisare pagina 1 din 7 pagini

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×