Solicită ofertă

Vrei sa practici off road si iarna?

 Bineinteles ca da, pasiunea pentru off road nu dispare odata cu schimbarea anotimpului. Daca mai esti deschis si la inovatii, sa testezi noi tehnologii atunci sistemul de senile Dominator Tracks al celor de la American Track Truck este conceput pentru tine.

Dominator winter off road

           Testat pe un Nissan si de celebrii Diesel Brothers alaturi de echipa lor de la Diesel Sellerz, acest accesoriu revolutionar iti va transforma masina intr-un adevarat snowmobil cu care cutreieratul muntilor inzapeziti va fi joaca de copil, trecerea prin troienele de zapada montane o adevarata placere, o aventura off road desavirsita si memorabila. Zamislit in atelierul celor de la American Track Truck acest kit este astfel conceput incat poate fi montat pe aproape orice tip de masina, fiind compatibil cu marea majoritate a SUV-urilor, si utilitarelor de pe piata europeana. Desi Dominator Track Systems se poate folosi tot anul dar cum se vede si in filmuletul de mai jos cel mai bine isi poate arata potentialul pe zapada, gheata, off road sau teren noroios unde este nevoie de extra forta de tractiune.

           In cele mai multe cazuri montarea acestora nu necesita mai mult de o ora fara nici o modificare la masina si nici demontarea nu iti va lua mai mult timp. Dominator Tracks se misca usor, nici masinile cu capacitati cilindrice mai mici nu vor fi fortate in exces prin folosirea acestui accesoriu. Aceasta proprietate se datoreaza in primul rand designului special cu care a fost conceput si care face posibila transmiterea aproape in totalitate forta de tractiune a motorului. Este de retinut ca nu necesita mentenanta si functioneaza la standarde chiar si in cele mai dure conditii de mediu. Cadrul senilei este fabricata din otel T-1, ceea ce ii confera rezistenta superioara la o greutate redusa. Toate componentele metalice sunt executate din otel de peste ocean si vopsite in camp electrostatic fara pericol de ruginire, cu durata de functionare indelungata. Pentru a preveni acumularea ghetii sau noroiului sunt dotate cu roti de ghidaj speciali.

           Avand o greutate de aproximativ 80 kg, senilele Dominator sunt cele mai usoare de pe piata si se pot achizitiona in doua variante de constructie, respectiv Standard si XL.

           Dominator Standard are o lungimea a senilei de cauciuc de aproximativ 308 cm cu o suprafata de contact cu solul de aproximativ 0,46 m2, adica aproape 2 m2/masina. La randul lui fratele mai mare, Dominator XL este echipat cu senila de 345 cm lungime cu o latime de 38 cm si un contact cu solul de 145 cm. Cele mai multe autovehicule pot fi echipate fie cu varianta standard fie cu XL, dar pot fi folosite si in combinatie, cu varianta standard in fata si XL in spate. Daca nu esti sigur care ti-se potriveste cel mai bine, nu ezita sa ne contactezi, suntem bucurosi sa te ajutam.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×