Solicită ofertă

VIDEO: Tutorial montare hardtop!

Daca din motive diferite ati demontat hardtop-ul utilitarei Dvs. iar acuma va intrebati ce e de facut la re-montarea acestuia, sunteti in locul potrivit! Am creat un tutorial video care sa va indrume pasii in reinstalarea acestuia pe masina Dvs.

Video:

 
 

Deasemenea mai jos puteti regasi si descrierea pasilor de urmat din materialul video precedent:

Montare hardtop

  1. Primul pas si probabil cel mai "greoi" este cel al asezarii hardtopului pe bena masinii. Recomandarea noastra ar fii sa cereti ajutorul 1 minut unui prieten, avand in vedere dimensiunea  hardtopului.
  2. Al doilea pas- sau al treilea depinde de ordinea in care doriti sa le faceti-: Strangerea suruburilor sistemului de prindere​
  3. Ultimul pas este cel al conectarii mufei de conexiune electrice a hardtopului. Si bineinteles sa va bucurati de hardtopul proaspat montat pe masina.

In caz de nelamuriri sau greutati intampinate avem rugamintea sa ne contactati la: info@pick-up.ro sau telefonic 0743-296-296 si noi va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Odata montat hardtop-ul, ne-am gandit sa va oferim un tutorial de demontarea a acestuia care se regaseste in linkul alaturat: Tutorial de demontare a hardtopului.

Acest tutorial este valabil in cazul hardtopurilor achizitionate de la noi:

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×