Solicită ofertă

VIDEO: Tutorial demontare hardtop!

Noutate! Doriti sa demontati hardtopul fiindca aveti ceva voluminos de transportat? Sau pur si simplu doriti sa folositi un pic masina fara hardtop? Nu e nici o problema! Am creat materialul video de mai jos special pentru asta si ca sa venim in ajutorul Dvs.! 

Video:

 
 

Totodata, mai jos puteti regasi si descrierea pasilor de urmat din materialul video precedent:

  1. Primul pas este desfacerea suruburilor (6 la numar) ale sistemului de prindere dupa cum se vede si in poza alaturata.
  2. Urmatorul pas este desfacerea mufei de conexiune electrica a hardtopului.
  3. Ultimul pas si probabil cel mai "greu" este indepartarea hardtopului de pe bena masinii. Aici va recomandam sa cereti ajutorul unui prieten, deoarece singur nu ati face fata dat fiind faptul ca hardtopul are o marime considerabila. Dupa acest ultim pas, sfatul nostru este sa puneti hardtopul pe un suport, daca aveti ceva asemanator, iar daca nu, sa il puneti intr-un loc cu teren plat, iar sub hardtop sa asezati ceva sa nu zgariati vopseaua acestuia.

Sistem de prindere

In caz de nelamuriri sau greutati intampinate avem rugamintea sa ne contactati la: info@pick-up.ro sau telefonic 0743-296-296 si noi va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Odata demontat hardtop-ul, ne-am gandit sa va oferim un tutorial de re-montarea a acestuia care se regaseste in linkul alaturat: Tutorial montare Hardtop

Acest tutorial este valabil in cazul hardtopurilor achizitionate de la noi:

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×