Solicită ofertă

Utilitate si eleganta hardtop VW

De ce VW Amarok-ul dumneavoastra are nevoie de un hardtop? Care sunt beneficiile pe care le adauga un hardtop VW masinii dumneavoastra? Articolul de azi doreste sa va dea cateva argumente ce vor face alegerea si mai usoara.

Vw Amarok

Pick-up-ul de la VW poate fi personalizat in fel si chip in functie de gusturile si, mai ales, in functie de necesitatile utilizatorilor sai. Amarok-ul este din principiu o masina eleganta si utila in acelasi timp. A fost conceputa, create si dezvoltata de cei de la VW cu un design futurist, incorporand tehnologie si dotari de ultima generatie.

Accesorizarea cu un hardtop VW reprezinta o investitie in look-ul si utilitatea Amarok-ului, si din acest motiv trebuie luati in considerare mai multi factori.

Indiferent de tipul de hardtop ales, hardtopurile pick-up imbina utilul cu placutul si ofera utilitate sporita masinii, insa este foarte important de luat in considerare scopul final al utilizarii masinii – daca este de lucru, de familie sau pur si simplu pentru a practica off-road-ul.

Un hardtop elegant si practic, potrivit pentru VW Amarok este Hardtop GSE Deluxe Sport. Cateva dintre principalele lui caracteristici sunt:

 

  • Beneficiaza de toate certificarile RAR, TUV, E4;
  • Geamul din fata poate fi fix sau drop down, geamuri laterale fixe si pop out;
  • Haionul ranforsat nu permite explodarea geamului;
  • Tapitat in interior cu piele ecologica pentru o curatare perfecta;
  • Sistem de prindere rapid cu suruburi care nu necesita gaurirea caroseriei;
  • Aerodinamica sporita a masinii si implicit reducerea de combustibil;

 

Caracteristici suplimentare care sporesc utilitatea  acestui tip de hardtop sunt: lumini interioare cu LED,dezaburire luneta, bare transversale si longitudinale la cerere, inchidere centralizata, canale de scurgere ale apei de ploaie.

 

Un hardtop VW destinat special pentru lucru si celor care vor sa incarce incarcaturi voluminoase este GWE+ Commercial Work. Acesta pastreaza aspectul modern al masinii, insa ofera un plus de protectie marfurilor voluminoase. Nu este necesar sa va faceti griji pentru cresterea consumului de carburant deoarece cabinele sunt proiectate in asa fel incat sa ofere masinii o aerodinamica buna, scazand consumul de motorina.

Hardtop suprainaltat

Acest tip de hardtop nu are geamuri laterale, este suprainaltat si are deschidere in spate.

 

Indiferent de scopul utilizarii masinii dumneavoastra, va putem ajuta sa va accesorizati Amarok-ul in modul cel mai practic si placut.

 

Considerati ca informatiile de mai sus pot fi de ajutor unor prieteni? Dati Like & Share la acest articol pentru a afla si ei care sunt multiplele avantaje ale alegerii unui hardtop VW.

Pentru orice fel de intrebare sau nelamurire va rugam sa ne contactati aici.

 iar  geamurile fumurii, eleronul sport cu LED de frana incorporat si tapiteria interioara dau un + de eleganta greu de egalat

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×