Solicită ofertă

Un site util și pentru proprietarii de autoutilitare pick up

Cheltuiala de exploatare anuală cea mai mare ale pick up-ului tău este cea pentru carburanți. Acum aproape doi ani ți-am sugerat 3 sfaturi cum poți reduce consumul la autoutilitara ta iar site-ul monitorulpreturilor.info te poate ajuta să găsești prețul cel mai mic la litrul de carburant.Butoane selectie monitorulpreturilor.info

Dacă ai obiceiul/obligația să cutreieri țara în lung și în lat sau te duci într-o vacanță, site-ul te poate călăuzii la stația de benzină cu cel mai avantajos preț al carburantului.

Este o inițiativă a Consiliului Concurenței având ca partener instituțional Autoritatea Națională Pentru Protecția Consumatorului precum și parteneri din mediul de afaceri. Momentan pe pagina web poate fi urmărit prețul produselor alimentare din supermarketurile partenere și a carburanților auto de la benzinăriile partenere în program.

Site-ul este ușor de folosit, simplu și la obiect.Tastând în browser-ul smartphone-ului adresa web monitorulpreturilor.info și dând click pe Carburanții auto prima opțiune este să alegi carburantul care te interesează. La majoritatea pick-up-urilor acesta este motorina, dar există opțiunea pentru benzină, GPL și poți să cauți stație de încărcare și pentru un Cybertruck.

Butoane alegere localitie

După alegerea tipului de carburant îți apare harta țării și pe partea dreapta câmpul de căutare legat de locația stației. Aici ai 4 opțiuni: în jurul locației curente, în jurul locației selectate, în localitate și pe ruta selectată (probabil cea mai utilizată). Să zicem că ești din Constanța și vrei să te duci la Timișoara prin Craiova, trecând numele localităților în câmpurile potrivite primești o listă cu stațiile de alimentare. Lista poate fii ordonată crescător sau descrescător în funcție de distanță sau preț. Dacă ești adeptul unei rețele de benzinării anume, poți filtra și după această categorie. În caz că te interesează pe lângă alimentare și alte servicii cum ar fi posibilitatea de a plătii facturi, peaj, vignetă sau dacă vrei să știi dacă este semnal Wi-Fi, spălătorie auto, bancomat sau magazin lista poate fi filtrată și după aceste criterii.

Selecție rută

Legat de actualizarea informațiilor am testat live prin țară și deocamdată nu am avut surprize. O altă metodă de control a fost compararea prețurilor Petromului  de pe site-ul companiei cu cele de pe pagina web a Consiliului Concurenței, iar în cazul celorlalte companii am contactat câteva stații la întâmplare prin telefon și nu au fost diferențe. 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×