Solicită ofertă

Un site captivant si pentru iubitorii off roadului

Nu este nici un secret ca in zilele noastre cea mai folosita sursa de informatii este internetul izvor nesecat de bunatati informationale pe care il folosim si noi, cei de la pick-up.ro. De foarte multe ori gasim siteuri utile nu numai noua dar si clientilor nostrii. In inregistrarea de blog care urmeaza ne-am gandit sa-ti prezentam o pagina web despre care credem ca iti va acapara si tie atentia.

wikiloc

 

Ce este Wikiloc?

Pornit la drum in anul 2006, www.wikiloc.com este o pagina web dedicata entuziastilor activitatilor in aer liber, de la pasionatii off roadului pana la impatimitii mountain biking-ului. Pagina web este o baza de data a traseelor a 76 de tipuri de activitati outdoor din peste 220 de tari de pe glob, cu carari, drumuri off road, piste de schii, trasee ale ambarcatiunilor nautice etc. Site-ul s-a dezvoltat in special datorita contribuitorilor voluntari care au partajat informatiile dobandite (fotografii, harti cu ruta excursiei, trairile) din timpul excursiilor. Premiat de Google si de National Geographic pagina web a ajuns in 2010 sa aiba 200.000 de utilizatori inregistrati. Dinamica site-ului a continuat aceasta tendinta, momentan numarul utilizatorilor a depasit cifra de 3 milioane, utilizatori care au uploadat peste 7 milioane de trasee a locatiilor vizitate si aproape 12 milioane de fotografii care au fost facute in timpul acestor aventuri.

Care sunt beneficiile de care te poti bucura utilizand acest site?

Vei face parte dintr-o comunitate a caror membrii impartasesc aceleasi valori si interese. Ai acces la informatii relevante legate de o sumedenie de destinatii interesante. Site-ul fiind un loc de intalnire a oamenilor cu aceleasi pasiuni, poti sa legi noi prietenii dupa “chipul si asemanarea ta”. Nu in ultimul rand posibilitatea schimbului de experienta.

Cum functioneaza site-ul?

Site-ul cu o interfata prietenoasa poate fi folosit ca vizitator sau ca utilizator inregistrat. Daca optezi pentru varianta de inregistrare, procedeul este simplu, vei avea nevoie doar de o adresa de e-mail, un nume utilizator si o parola. Dupa ce te-ai inregistrat, te si poti apuca de planificarea urmatorului concediu, expeditii, aventuri. Utilizand filtrele oferite de pagina de deschidere, alegi activitatea outdoor care te intereseaza, setezi tara unde vrei sa-l practici, lungimea si intensitatea traseului si siteul iti ofera optiunile dintre care poti sa alegi cel preferat de tine. Ai posibilitatea sa descarci harta traseului, informatii conexe legate de traseu.

Ce reprezentare avem in off road?

La prima cautare fiind curiosi cam cum este tara noastra reprezentata din punct de vedere al off roadingului, pe site am introdus ca filtru: offroading trails si ca tara de destinatie bineinteles Romania fara a preciza lungimea sau intensitatea traseului. Rezultatul: 416 de trasee. Daca am filtrat rezultatele luand in considerare si dificultatea traseului, pentru varianta foarte dificila au ramas doar 12 trasee cu primele 10 trasee incarcate de turisti straini, al 11-lea fiind incarcat de un conational al nostru care pe langa harta traseului ne ajuta si cu informatii utile in legatura cu accesoriile auxiliare de off roading cu care trebuie sa ne echipam masina pentru a parcurge acest traseu intr-o siguranta cat mai deplina.

Cum poti sa contribui?

Indiferent daca ai o camioneta pick up sau un SUV si tu poti contribui la largirea acestei baze de date ( daca esti utilizator inregistrat ) uploadind de pe telefonul tau mobil sau de pe GPS traseele pe care le-ai parcurs si fotografiile aferente, astfel dand o mana de ajutor tuturor care vor sa viziteze locatiile prin care ai trecut si tu. Toate aceste functionalitati pot fi acesate si cu ajutorul aplicatiei Wikiloc Outdoor Navigation GPS descarcabil de pe Google Play pentru telefoane si tablete Android respectiv AppStore pentru device-uri iOS.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×