Solicită ofertă

Un cadou potrivit in orice moment al anului. Vitabox.

"Cautati un cadou rapid, potrivit, unic si remarcabil? Nu aveti idee cum puteti sa impacati gusturile diferite, timpul scurt si bugetul? Am cautat si noi acest tip de cadou, si pentru ca nu exista, a trebuit sa-l cream ."

Pick up

Astfel a luat nastere conceptul Vitabox, adica pachetele-cadou de la Vitabox. Aceste pachete ofera avantaje de ambele parti – atat pentru cei care cauta un cadou unic, cat si celor care primesc un cadou personalizat si cu totul altfel.

Pe langa iubirea de pick-up-uri, SUV-uri, natura, aventura, adrenalina si motoare puternice, Pick-Up.ro va invita sa descoperiti si frumusetile ascunse ale Romaniei prin locatii turistice deosebite la castele, conace, vile, hoteluri, destinatii rustice sau urbane, atat pentru o excursie in familie sau doar cu persoana draga.

Acest tip de cadou va ofera flexibilitate totala prin posibilitatea alegerii destinatiei, din mai multe locatii deosebite. Vitabox a fost creat pentru a fi doza de energie si relaxare de care avem nevoie cu totii. Asigura o evadare rapida din agitatia si din grijile de zi cu zi.

Parteneriat pick up

O alegere sanatoasa o reprezinta o tura de canac, canoe, rafting, bicicleta, alpinism, aventura in Parcul Balu, curs de olarit – oricare din aceste alternative fiind posibile cu un singur tip de Pachet Vitabox  Cadou Aventura, in multiple locatii din tara.

Va punem la dispozitie toate informatiile necesare si cele mai bune modalitati de plata pentru a putea face cea mai buna alegere in functie de natura cadoului, preferinte de activitati si locatii turistice: pachetul Cadou Romantic, Cadou Aventura, Cadou Familie, Cadou Citytrip.

 

Cu experientele Vitabox aveti garantata reusita cadoului absolut perfect, unic si personalizabil in orice circumstante.

Pentru mai multe detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati la adresa de email comanda@vitabox.ro  sau la numarul de telefon 0756. 11. 55. 00.

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×