Solicită ofertă

Tutoriale si videoclipuri cu montaj in 1080p si chiar si 4K

Dupa cum probabil ati observant tehnologia avanseaza intr-un ritm alert. Acum daca inspre bine sau rau nu se stie, insa important este ca ne ajuta enorm de mult in viata de zi cu zi.

Telefoanele devin tot mai “inteligente”, televizoarele tot mai mari, aparatele foto fac poze din ce in ce mai bune, si calitatea filmarilor e “ca-n filme” :).

GOpro

Deoarece am simtit nevoia sa tinem pasul cu tehnologia, am decis ca vom incerca sa va aratam la fiecare  montaj facut un Timelapse sau un Tutorial de montare la cea mai inalta calitate! Totul pentru ca Dvs sa puteti vedea fiecare detaliu sau indiciu despre produsul pe care l-ati achizitionat sau care urmeaza sa il cumparati! La noi transparenta si informarea clientului este intotdeauna pe primul loc.

Pana acum majoritatea clipurilor sunt de tip Time-Lapse ( un videoclip scurt de maxim 2 minute de obicei, si consta din poze facute odata la 2 secunde). Calitatea acestora este de 1080 sau 1440p.

Acestea de obicei le facem ca sa puteti vedea procesul de montaj din ce consta insa fara sa va furam prea mult din timpul Dvs.

O sa urmeze si videoclipuri tip Tutorial cu explicatii si sfaturi pana la strangerea ultimului surub :)

Mai jos puteti regasi cateva exemple de videoclipuri!

 

 

 

Vizionare placuta si nu uitati pentru mai multe videoclipuri si tutoriale Subscribe la canalul nostru Youtube aici!>>

Youtube

 

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×