Solicită ofertă

Tu cum ti-ai poreclit pick up-ul?

2 octombrie este o zi speciala pentru automobilistii din patria mama a utilitarelor pick up, soferii americanii sarbatorind pe aceasta data Ziua Nationala “Name Your Car”. Noi inca nu am preluat aceasta traditie dar daca ne gandim ca inainte de 89 nu am avut nici Halloween si nici Valentine’s Day, atunci sunt sanse ca peste cativa ani sa-l adoptam si noi.

Pick up Chevrolet Silverado

Sursa foto: gmaauthority.com

Foarte multi dintre noi constatam zi de zi ca petrecem mai mult timp conducand masina decat stand in jurul mesei din sufragerie. In consecinta nu este surprinzator daca dam o porecla masinii ca si cum ar fi un membru de familie.

Potrivit unui studiu efectuat de catre fabricantul autoutilitarei pick up Chevrolet Silverado prin chestionarea a 1021 posesori de masini pick up, 27% dintre respondenti au afirmat ca au dat porecla masinii pick up pe care o conduc, cel mai popular fiind numele de Betsy. Devotamentul soferilor fata de acest tip de masina nu se opreste aici. 45% dintre participanti la sondaj planuiesc sa transmita pick up-ul ca mostenire copiilor lor, 60% spun ca nu pot trai fara camioneta aflata in posesie si 38% au mers si mai departe afirmand nici mai mult nici mai putin ca sunt atasati mai mult de camioneta lor decat de orice alta posesie.

In masura in care soferii de pick up -uri isi indragesc masina in aceeasi masura acestea isi compenseaza posesorii. Spicuind din acelasi sondaj 38% din participanti afirma ca au devenit mai atractivi si 37% cred ca au devenit mai populari datorita masinii aflate in posesie. Un sambure de adevar poate fi in aceste afirmatii, daca presupunem ca acordarea de asistenta la nevoie este o calitate umana apreciata. 89% dintre conducatorii americani ai autoutilitarelor pick up spun ca si-au folosit camioneta sa ajute la tractarea masinilor defectate, iar 33% sustin ca au sprijinit diferite miscari caritative, activitati scolare cu ajutorul camionetei.

Intrebarea daca soferii de pick up-uri din tara isi boteaza sau nu masina nu poate fii sustinuta cu vreun studiu doar destainuirile clientilor nostri legate de porecla masinii ne fac sa credem ca nu este un fenomen strain nici la noi. Bestia, Bucsa (probabil inspiratia a venit din serialul de desene animate Cars) Dino sau Amorok sunt doar cateva dintre numele divulgate. O situatie haioasa a fost cand unul dintre clienti dupa montarea unui hardtop, bullbar pe Toyota Hilux a schimbat porecla din Helena in Anchilosaur. Tu ai dat vreun nume pickup-ului tau?

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×