Solicită ofertă

Tu cum îți transporți deobicei animalul de companie? În benă sau în cabină?

Vine vara, perioda concediilor și dacă vecinul sau soacra nu are timp să deie mâncare și apă patrupedului tău sau este un membru al familiei cu drepturi depline care deobicei călătorește cu voi atunci trebuie să te gândești și la siguranța lui. Probabil Bălănel și Miaunel se urcă fără ezitare pe bancheta din spate sau în benă dar acolo lăsate pe liber oare sunt în siguranță?

Sursă foto: Twitter Carryboy

Codul Rutier la noi în țară amintește doar sancțiunea care poți primii (Articolul 102, punctul 27) în cazul în care îți transporți necuvântătorul pe locurile din fața ale vehiculelor, respectiv de la 9 la 20 puncte amendă adică numărul punctelor primite înmulțite cu 145 RON. Mai la vest de noi în Austria sau Germania primești o amendă chiar și în cazul în care animalul tău preferat nu este transportat într-o cușcă adecvată sau nu folosești centură de siguranță destinată animelelor.

Evident este o priveliște haslie când vezi un câine scoțându-și căpățâna pe geamul din spate a pickup-ului, aerisindu-și puricii de pe bot și urechile fluturând în vânt. Însă dacă nu vrei să-ți transformi blănosul tău într-un proiectil la o frănare bruscă care poate să te accidenteze și pe tine, dar poate să-l termine și pe el, este de recomandat folosirea centurii de siguranță speciale. Sau dacă Miaunel trage o sperietură din varii motive și se bagă sub pedala de frânare și tu ai frăna dar nu te lasă pisica, deznodământul poate fi unul nedorit de nimeni.

Dacă ai obiceiul să-ți transporți câinele și în bena pickup-ului atunci o cutie transport animale sau o cușcă pentru transport câini fixabil de benă este soluția ideală.

Alt aspect foarte important de care trebuie să ții cont în cazul în care îți transporți prietenul lătrător în bena autoutilitarei pick-up în cazul în care acesta este dotat și cu un hardtop este mediul ambiental interior respectiv aerisirea și temperatura din interiorul benei. Un hardtop aflat în bătaia soarelui face ca temperatura din bena pickupului să ajungă la 40 de grade Celsius în 10 minute care poate provoca o dezhidratare severă sau chiar decesul patrupedului. Luând în considerare acest aspect de obicei pentru posesorii de animale de companie recomandăm hardtopul AK GSE Stylish sau hardtopul AK GSE Slide datorită posibilității de aerisire a benei prin geamurile pop-out sau slide al acestor produse.

Dacă călătoria durează mai multe ore nu uita să-i pui la îndemână și apă pentru a evita dezhidratarea patrupedului tău.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×