Solicită ofertă

Trolii sau troliuri?

Achiziționarea unui troliu poate fi o sarcina descurajatoare mai ales dacă aveti un buget limitat. Având în vedere rolul unui troliu, de a recupera vehiculul dumneavoastră in cele mai grele situatii ,trebuie să alegeti cu atentie care troliu sa il alegeti. Costul unui asemenea produs poate varia de la 300 de dolari  până la mai bine de 2 mii de dolari.

Troliu Warn

Totodata va trebui să luati in considerare costurile de accesorii și opțiunile de montare care merg împreună cu un troliu. Este in multe cazuri ca un extinctor, speri ca niciodată sa nu ai nevoie de el, dar atunci când aveți nevoie sa nu va faca sa regretati alegerea facuta. Deci, este o idee buna  să va documentati despre fundamentele unui troliu, sau sa cereti ajutor specializat astfel încât să puteți cumpăra unul care sa corespunda nevoilor Dvs.

Acestea sunt de diferite tipuri, marimi, puteri de tractare si pot fi echipate cu cablu sintetic sau cablu din otel.

Insa de data asta nu vom intra prea mult in detalii tehnice, deoarece avem o situatie mai delicata, pe care dorim sa o evidentiem.

Foarte multi folosesc cuvantul “TROLII”. Vi se pare corect? Ei bine, nu este.

Nu am cunostintele necesare sa va pot spune cand s-a inventat acest cuvant insa ceea ce va pot spune este ca noi incercam sa il folosim sub forma lui corecta… Cuvantul agreat si de DEX este TROLIU. Iar la plural este TROLIURI. La fel si in cazul “JENTILOR” . Varianta corecta este janta/ jante.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×