Solicită ofertă

Top înmatriculări pick up în primele 4 luni ale anului

Foarte des suntem întrebați care este cel mai bun pick up achiziționabil în țară iar răspunsul nostru mai în glumă: este pickup-ul din garaj. Varianta serioasă a răspunsului la întrebare este că depinde foarte mult de nevoile fiecărui potențial cumpărător și care o să fie modul de exploatare căruia trebuie să îi facă față autoutilitara.
Top vânzări pick up
In schimb ce ne este cunoscut 100%, este numărul înmatriculărilor de pick up-uri noi pe modele pentru primele 4 luni ale anului. Grație buletinului statistic lunar pus la dispoziția publicului de Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobie (APIA) începând cu luna ianuarie 2020 avem informațîi și despre situația vânzărilor de autoutilitare pick-up.
Din datele statistice reiese foarte clar că pandemia și-a făcut resimțită prezența și în industria de automobile. Drept consecință au scăzut și vânzările de autoutilitare pick up, numărul unităților valorificate scăzând cu 23.9% față de perioada similară a anului trecut.
Chiar prima lună a anului a început cu cifre negative față de 2019, singurul model din care s-au vândut mai multe unități față de luna ianuarie a anului precedent a fost Nissan Navara.
Modelul cel mai preferat în primele patru luni a fost Ford Ranger cu 135 de mașini vândute în total, iar ca unități vândute pe lună a fost depășit doar de Nissan Navara în luna februarie.
Toyota Hilux și în această perioadă a rămas pe podiumul vânzărilor, cedând argintul doar în luna februarie, iar până pe 30 aprilie numărul total de Hilux-uri din țară a fost mărit cu încă 89 de unități noi. Suntem curioși cum va afecta vânzările, apariția în acest an a noului model de pick up al gigantului Toyota.
Cele mai slabe vânzari au fost cele din luna aprilie (28 de bucăți), că urmare a restricțiilor de circulație instaurate din cauza virusului Covid 19 care se vor reflecta și în datele din luna mai.
În tabelul de mai jos îți prezentăm înmatriculările de pick up pe modele din acest an până in 30 aprilie.
Ford Ranger135
Toyota Hilux89
Nissan Navara80
Mitsubishi L20040
Isuzu D-Max34
Volkswagen Amarok26
Mercedes Benz X-Class19
Ssangyong Musso Grand3
Fiat Fullback2
Dodge Ram1
Rest1
Total430

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×