Solicită ofertă

Suport scară Ergorack pentru autoutilitare pick-up

Fiecare meserie folosește unelte, scule specifice. Majoritatea acestora încap într-un organizator de scule sau ladă utilitară, dar sunt unele mai voluminoase sau cu dimensiuni atipice, greu de cărat chiar și cu mașina fără un suport adecvat destinat acestuia. Scara este unul dintre aceste unelte.Suport scară ErgoRack pentru orice autoutilitară pick up

Lucrezi într-o meserie în care utilizezi scara de zi cu zi ? Te-ai săturat să tot legi scara de mașină cu sârme, chingi sau frânghii adică diferite improvizări care prezintă pericol? Poți să te debarasezi de această problemă cu suportul de scară ErgoRack un produs cu numeroase premii legat de ergonomicitate în SUA, Franța, Germania și Australia. Produs al firmei Prime Design companie lider în soluții ergonomice de transport a diferitelor unelte, ErgoRack îți va îmbunătății eficiența. Cu acest suport de scară atât fixarea cât și demontarea scării de pe autoutilitară v-a dura mai puțin de 20 de secunde.

Suport scară ErgoRack montabilă pe hardtopul autoutilitarei

Folosind acest suport de scară poți să iei rămas bun de la diferitele chingi folosite până acum, indiferent de tipul scării, fie scară metalică sau pliabilă, cu una sau mai multe secțiuni. Numai trebuie să circuli cu viteza melcului sau să-ți faci griji la frânările bruște, pentru că fixarea este foarte sigură. ErgoRack a fost proiectat cu gândul să reducă tensiunea musculară la încărcarea și descărcarea pe și de pe autoutilitară, să elimine riscul de accidentare și să crească productivitatea. Pentru o operare cât mai ușoară și sigură suportul este dotat cu un cilindru hidraulic.

O altă caracteristică importantă este dotarea acestuia cu închidere cheie. La sfârșitul programului închizând butucul cu cheia poți lăsa unealta liniștit pe mașină nu trebuie să-l cari înapoi în casă sau garaj scara va fi la locul lui și ziua următoare. Cu acest suport de scară vei economisii nervi și minute prețioase.

Suportul poate fi montat pe hardtopul pick up-ului tău, montarea făcându-se fără găurirea caroseriei.

Urmărește la lucru acest accesoriu excelent montat pe un Ford Ranger în filmulețul de mai jos.

Fabricat din aluminiu deci fără pericolul de ruginire, suportul are o greutate de circa 34 kg.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×