Solicită ofertă

Sugestii și sfaturi pentru camping cu autoutilitara pick up

Cortul de expediție destinat autoutilitarelor pick up este o variantă mai confortabilă a cortului obișnuit, scutindu-te de dormitul pe suprafață denivelată și rece în compania gandacilor. Totuși, cum nici o excursie în aer liber nu este lipsit de riscuri, sunt câteva sfaturi și trucuri de care ar fi bine să ții cont.

Cort expeditie montat pe hardtop autoutilitară pick up

Alegerea locului de parcare

Față de cortul obișnuit pe care îl poți așeza la o distanță anume față de mașină, cortul de expediție cu extensie este atașat autoutilitarei în consecință va trebui să parchezi cu mașina în locul în care vrei să fie montat cortul. Este recomandat o studiere prealabilă legat de posibilitățile de parcare, pentru a prevenii conflictele cu proprietarii terenului, dacă nu folosești spațiul unui camping autorizat. Un alt aspect crucial al spațiului de parcare este ca aceasta să nu aibă pantă și să fie uniformă, aspect de altfel valabil și în cazul corturilor obișnuite, pentru că corpul tău în timpul nopții cel mai probabil nu v-a sfida legile fizicii, și va aluneca în direcția pantei.

Depozitarea bagajelor

Una dintre avantajele excursiilor cu mașina este că putem căra cu noi o mulțime de lucruri în portbagajul sau în cazul autoutilitarelor pick-up în bena mașinii. Dar ce faci cu toate aceste bagaje dacă ai un cort montabil în bena? În acest caz soluția este cabina mașinii, ceea ce nu sună prea tentant în cazul unei excursii de mai multe zile. Un cort de expediție montat pe acoperișul autotutilitarei pick up te scapă de această grijă, bena rămâne liberă pentru accesoriile necesare în timpul excursiei.

Protejează-ți cortul

Pentru a păstra integritatea cortului tău pentru următoarea aventură de camping, trebuie să-l ferești de accidente nedorite cum ar fi ruperea și sfâșâirea materialului și de umiditate. Deasemenea trebuie să te asiguri că nu pot cădea obiecte grele pe cort cum ar fii crengi rupte de pe copaci sau pietre. Parchează într-un loc sigur și nu neapărat lângă cel mai înalt copac din pădure, care este un adevărat magnet pentru fulgere. O ultimă sugestie. Dacă ai prins o vreme ploioasă și cortul este umed, înainte să-l pachetezi la loc usucă-l, deoarece umezeala duce la degradarea materialului și poate provoca apariția mucegaiului.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×