Solicită ofertă

Știri, noutăți din lumea autoutilitarelor pick-up

Autoutilitarele pick up deocamdată nu sunt categoriile de mașini cu cele mai numeroase unități fabricate, dar popularitatea acestora este în continuă creștere. Dacă și pe tine te interesează cele mai importante știri legate de lumea acestor modele auto, urmărește-ne lunar, pentru că îți vom prezenta retrospectiv cele mai interesante nouăți apărute pe plan global.

Noul Navara cu capitonaj de benă inclus

 

Din luna martie Nissan Navara mai dichisit și rezistent

Știre excelentă pentru fanii europeni ai modelului pick up Nissan Navara. În această lună v-a fi lansată noua variantă N-Guard cu noi caracteristici premium adăugate. De acum clienții vor putea alege din patru variante de culori, pe lângă cele deja existente (negru, gri și alb) adăugându-se și culoarea albastru electric. Capacitatea de tractare a pick-up-ului este de 3500 kg și poate căra o încărcătură de 1100 kg. Dotat cu un motor diesel de 2.3 l are o putere de 190 CP și un cuplu motor de 450 Nm, cu schimbător de viteză manuală cu 6 trepte sau schimbător de viteză automată cu 7 trepte. Indiferent de cutia de viteză aleasă tracțiunea integrală este standard. Nivelul de echipare este demnă pentru o variantă pick up de top și care include sistem automat de franare de urgență, Around View Monitor pentru o parcare mai simplă și Hill Start Assist pentru pornire mai ușoară în rampă. Infotainment-ul generos de 8 inch cu aplicații specifice ca Android Auto sau Apple CarPlay facilitează comunicația și navigarea.

Navarra N-Guard

 

Peugeot se reîntoarce pe piața pick up-urilor

Grupul PSA al doilea producător european de vehicule, proaspăt câștigător a premiului Car of the year 2020 cu modelul Peugeot 208 revine și pe piața autoutilitarelor pick up cu modelul Landtrek, bazat pe pick-up-ul chinezesc Changan. Achiziționabil doar pentru cei care au business în Africa și în America Latină, pick up-ul Landtrek-ul va fi capabil să transporte în bena autoutilitarei 1.2 tone și să tracteze 3 t. Pick up-ul va fi disponibil în două variante: una mai slabă cu un motor diesel de 1.9 litrii, 150 CP și cuplu motor de 350 Nm, cu un consum mediu de 7.8l/100km și o varianta mai musculoasă pe benzină cu motor 2.4 l, 210 CP și cuplu motor 320 Nm.

Peugeot Landtrek cu rollbar

 

Nikola un contracandidat serios pentru Tesla

Grupul american Nikola Motor Company iese la rampă cu un pick up echipat cu pile de combustie pe hidrogen și care va avea o autonomie de 965 km, adică cu 160 km mai mult decât Cybertruck-ul celor de la Tesla. Botezat Beaver pickup-ul ecologic are o lungime de 5,9 m, lățime de 2.16 m și 1.85 m înălțime. Autovehiculul pentru 5 pasageri dispune de pile de combustie cu o putere de 120 kW și un pachet de acumulatoare litiu ion de 160 kWh. Transmisia prin lanț va genera o putere maximă de 906 CP și cuplu motor de 1329 Nm. Nu este de mirare că atinge 100 km/h în mai puțin de 3 secunde. Start up-ul american promite că Badger nu va capota nici iarna, temperaturile de – 6 grade Celsius nu vor afecta randamentul acumulatoarelor.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×