Solicită ofertă

SIAB reloaded in luna martie

Primavara calendaristica incepe cu un eveniment tentant pentru cei interesati de domeniul automobilistic din tara. Dupa 11 ani de pauza in perioada 23 martie – 1 aprilie, adica la nici o saptamana dupa Salonul Auto de la Geneva, capitala va fi gazda Salonului International de Automobilism Bucuresti.

Salonul International de Automobilism Bucuresti

SIAB 2018 eveniment emblema al industriei auto din Romania revine in calendarul international al expozitiilor automobilistice datorita conjuncturilor favorabile. Pe de o parte expozitia a fost recunoscuta de catre Organizatia Internationala a Constructorilor de Automobile (OICA) pe de alta parte se datoreaza si investitiei masive din ultimul an al Romexpo, gazda evenimentului, investitie de 27 de milioane de euro prin care s-a marit spatiul expozitional, cu o cladire proiectata special pentru SIAB.

Cine vor fi protagonistii?

Organizatorii salonului, Romexpo in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si in parteneriat cu Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) isi propun sa acorde spatiu de expozitie tuturor subdomeniilor industriei auto. Pentru a garanta specialistilor din industrie, profesionistilor de pe piata, pasionatilor din domeniul auto, cat si publicului larg un eveniment auto unic de anvergura internationala, au fost invitati sa expuna la SIAB 2018 producatori si importatori de autoturisme, autovehicule comerciale usoare, vehicule speciale, autovehicule cu doua sau trei roti, furnizori de servicii auto, distribuitori de componente si accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse si concepte noi pentru E-mobility.

Organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor si doua circuite pregatite pentru teste auto, unul pentru masinile electrice si al doilea pentru impatimitii off road-ului, pentru pick up-uri si SUV-uri 4x4. Suntem curiosi care pick – up v-a fi vedeta expozitiei?

Programul de vizitare SIAB:

Ziua presei: 23 martie, intre orele 10:00 si 19:00

Program pentru public, 24 martie-1 aprilie

Luni - vineri, intre orele 10:00 si 20:00

Sambata – duminica, intre orele 10:00 si 19:00

Bilet intrare

Adulti/studenti: 30 lei/zi

Intrare gratuita: copii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate

Se va putea achizitiona bilete de intrare si online de pe site-ul https://siab.ro/bilete-online/

Tarif parcare: 3 lei ora.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×