Solicită ofertă

Se lărgește paleta autoutilitarelor pick up

Se pare că în curând încă o companie de automobile sud coreeană își v-a încerca norocul pe piața autoutilitarelor pickup. După modelul Musso al celor de la SsangYong, care are deja o istorie de aproape trei decenii și cei de la Hyundai s-au hotărât să încerce să acapareze atenția celor care îndrăgesc camionetele pick up.

Hyundai Santa Cruz pick up în Laponia

Modelul Santa Cruz foarte probabil v-a fi prezentat marelui public deja anul acesta, dar din cauza pandemiei își v-a face debutul doar anul viitor.Ceea ce sugerează că acest lucru se va întâmpla este faptul că anul acesta s-au făcut două testări live. Iarna acestui an modelul a fost surprins la testare de editorialiștii de la autoblog.com în gerul Laponiei, iar în luna iunie a fost testată capacitatea de tractare a modelului în căldura toridă a părții sud vestice a continentului american. O rulotă încărcată pe măsură a fost cuplată după pickup, inginerii de la Hyundai probabil fiind curioși cum se comportă motorul în condiții de căldură mare.

Pick up Hyundai Santa Cruz testare vara

Pickup-ul este rezultatul unui proces lung de planificare și dezvoltare care a început în 2015 când deja a fost prezentat un model concept la Salonul Auto din Detroit.

Pick up Hyundai Santa Cruz la Detroit Auto Show

Santa Cruz va avea foarte multe puncte comune cu crossover-ul Tucson al fabricantului, cum ar fi motorul turbo diesel de 2 litrii cu 4 cilindrii cu distribuție lanț, o putere de 190 CP și cuplu motor maxim de 406 Nm și arhitectură autoportantă.

Potrivit portalului de specialitate autoblog.com comercializarea Hyundai Santa Cruz v-a începe în prima fază în Statele Unite în 2021. Dat fiind faptul că s-au făcut testări și pe continentul nostru și europenii vor putea achiziționa modelul cu un decalaj de cel mult un an. Bineînțeles datele de lansare sunt doar prezumții dar în viitorul foarte apropiat acestea se vor concretiza. Noi te vom ține la curent și te vom informa de îndată ce vom afla noutăți

Sursă foto: autoblog.com, caranddriver.com

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×