Solicită ofertă

Revista gratuita online pentru pasionatii masinilor pick-up si 4x4

Si tu esti un entuziast al autoutilitarelor pick-up? Vrei sa fi la curent cu cele mai importante noutati de pe piata acestor tipuri de masini? De ce sa urmaresti site-urile tuturorproducatorilor sau dealerilor cand ai la indemana o revista online, gratis dedicat in exclusivitate acestor masini multifunctionale, aflata pe lista de preferinta a tot mai multor soferi.

Revista dedicata autoutilitarelor pick up

Popularitatea “cailor de povara” cum mai sunt numiti autovehicule pick-up este in crestere. Fiecare producator incearca sa-si informeze clientii folosind toate caile de comunicare pentru a da de stire ultima imbunatatire adusa la un model sau aparitia unui model nou. Revista online pickup&4x4pro in limba engleza este una dintre aceste surse, care pana acum a avut aparitii bilunare, insa incepand din august cei pasionati de pickup-uri vor putea lectura revista in fiecare luna.

O surpriza placuta este articolul despre Dacia Duster din ultimul numar al revistei, autorul articolului exprimand numai cuvinte de lauda legat de model, mai ales daca luam in considerare raportul pret/calitate. Pe langa Duster mai sunt articole dedicate si altor modele de pick-up si 4x4: Suzuki Jimny, Ssangyong Musso, Mercedes X250, Jeep Wrangler, Isuzu D-max. Desigur nu lipsesc nici prezentarile de accesorii dedicate acestor categorii de masini, de la hardtopuri si inchideri de bena pana la anvelope dedicate offroad-ului sau vehiculele de agrement.
Daca ti-am trezit curiozitatea poti citi aceasta revista interesanta accesand urmatorul link: pickupand4x4pro.co.uk totodata te poti abona gratis, primind-o in casuta ta de e-mail.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×