Solicită ofertă

Reflector folosit de NASA

 Reflectoarele sunt un accesoriu vital in cazul in care va deplasati cu masina pe teren Off-road. Insa grija mare cand va achizitionati reflectoare, deoarece pe piata se pot gasi atat reflectoare de calitate cat si replici ieftine.
Suv echipat cu Reflectoare Xvision
O caracteristica importanta a unui reflector este impermeabilitatea! Din pacate cele low-cost nu va pot garanta acest lucru si sunt expuse defectiunii premature. Un aspect important care trebuie avut in vedere este becul cu care vin echipate aceste reflectoare. Conform normelor europene, cele de 55W sunt omologate pentru a fi folosite pe drumurile publice, iar cele de 100W doar in cazul Off-road-ului. 

Mai nou au aparut pe piata reflectoare cu tehnologie LED cu o lumina mult mai puternica decat clasicele halogene. Atuul acestor reflectoare cu LED este lumina alba emisa si consumul extrem de scazut.
Cel mai renumit producator de reflectoare cu tehnologie LED este VISION X. Colaborarea firmei cu NASA este o referinta a calitatii produselor VISION X.
X Vision si Nasa

Avand o technologie de ultima ora, reflectoarele din gama Vision X ofera o luminozitate excelenta care se poate folosi atat off-road cat si on-road deoarece unele modele au omologare UE.
Reflectorul poate fi instalat/montat in foarte multe feluri, atat pe utilitare Pick Up cat si pe SUV-uri sau alte categorii de 4x4, impreuna cu accesorii de genul bullbarurilor sau a rollbarurilor pentru care oferim suporti speciali.

Vision X pe Toyota Hilux
Vision X pe SUV Toyota
Reflector Vision X pentru off road

Gama completa de modele disponibile le gasiti in linkul alaturat: http://www.pick-up.ro/reflector

Reflectoare IPF pe Mitsubishi L200

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in ceea ce priveste reflector-ul sau achizitionarea unui asemenea produs, echipa Pick-Up.ro va sta la dispozitie.

Va multumim!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×