Solicită ofertă

Pickup-ul electric Tesla tot mai aproape de lansare

În articolul de blog din luna ianuarie 2018 scriam despre topul celor mai populare modele de camionete pick up din România, evident pe combustibil convențional. Pe atunci ne întrebam oare peste câți ani vom putea scrie și despre clasamentul celor mai îndrăgite autoutilitare pick up electrice?

Tesla scoate la rampa primul pick up in noiembrie 2019

Momentul încă nu a sosit, dar suntem din ce în ce mai aproape de realitatea publicării si a unui asemenea clasament. Grupul fabricanților sau a viitorilor fabricanți de autoutilitare electrice devine din ce în ce mai aglomerat. Pe lângă constructorii consacrați ai acestei categorii de mașini cum ar fi Ford, Toyota, Mitsubishi, Nissan, Volkswagen care au intenția să lanseze în viitorul apropiat și modele de pick up truck electric, mai sunt și companiile nou apărute care își vor partea lor de piață cum ar fi Workhorse, Rivian sau chinezii de la Kawei. și am lăsat la urmă cel mai înfocat susținător al mașinilor electrice, compania Tesla al cărui CEO, Elon Musk recent a anunțat pe contul său Twitter că modelul pick up al constructorului de mașini va fi prezentat publicului larg cel mai târziu în luna noiembrie 2019, potrivit unor speculații la Los Angeles Auto Show.

Cum se va numi modelul pickup Tesla?

Potrivit ziariștilor americani din domeniu se pare că va continua șablonul de o literă și cel mai probabil va fii botezat Model B.

Care va fi prețul de pornire a autoutilitarei pick up Tesla?

În informațiile apărute pe site-ul International Business Times conform calculelor companiei prețul la varianta cea mai ieftină o să fie sub 50.000$ în jur de 49.000$.

Ce autonomie v-a avea pick-up-ul?

CEO Tesla, Elon Musk susține că autoutilitara Model B cu bateriile încărcate va parcurge distanța între Timișoara și Constanța fără extra pauză la conector.

Ce look va avea modelul?

Designul pickupului Tesla deocamdată un mister

Deși este unul dintre cele mai așteptate autovehicule, Tesla a reușit să țină acest secret departe de ochii prădători ai ”auto paparazzi”.

Elon Musk a mai precizat că noul model Tesla va fi înarmat până-n dinți cu tehnologie de vârf și v-a avea o super capacitate de tractare de 1.36 t.

Vom trăi și vom vedea. Da, și noi în România pentru că CEO Tesla a “ciripit” nu demult pe Twitter că începând cu 23 august și românii își pot comanda Tesla Model 3, Model S, Model X și Model B(?) după începerea fabricație în serie a acestuia, direct de pe site-ul companiei.

Foto:motor1.com, teslarati.com

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×