Solicită ofertă

Pickup-ul electric deja o realitate in China

EV7 nu este prescurtarea vreunui fotbalist de voga din China, cum este CR7, adica Cristiano Ronaldo la noi in Europa. EV7 este numele primului model de pick up electric al fabricantului de masini Kawei, deschizator de drumuri pentru camionetele electrice, care va putea fi achizitionat deja in primul trimestru al acestui an.

Kawei EV7

Spunem deja pentru ca daca in SUA sunt doar planuri de pick-up-uri, in cea mai mare tara din Asia aceste modele vor circula pe drumuri incepand cu luna martie 2018.

Fabricantul promite un autovehicul in stil american, si daca ne uitam bine la botul masinii parca, parca este asemanator cu cel al celor de la Ford seria F. Nu este prima isprava al fabricantului de masini Kawei, ei au devenit celebrii in 2014 cand au clonat Ford F-150, si au lansat pe piata autovehiculelor sub numele de K1, camioneta pe care il fabrica și in continuare.

EV7 model cu cabina dubla are o lungime a caroseriei de 5,66 m, 1,85 m latime si 1,94 m inaltime, o distanta intre axe de 3,5 m si poate transporta o incarcatura de 700 kg. Echipat cu un motor de 140 CP si un cuplu de 210 Nm, poate atinge viteza maxima de 100 km/h.

Pick up electric Made in China

Energia necesara este inmagazinata intr-un acumulator pe baza de lithiu-ion de 3.6 V2.6Ah. Capacitatea totala de stocare este de 66.98 Kwh care este suficient pentru o distanta maxima de 350 km. Una dintre intrebarile primordiale la aceste categorii de auto este perioada de incarcare necesara, ceea ce la EV7 este de 3 ore la incarcare rapida, si 20 de ore pentru incarcare normala. Sa nu uitam nici pretul la care poate fi achizitionat, care este de 26200 dolari cu subventie de la stat. Daca va fi un succes sau nu vom vedea in viitorul apropiat, dar poate va da un imbold aparitiei si altor modele de pick-up.  

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×