Solicită ofertă

Pickup Mercedes X-Class cu design special

Din varii motive interesul pentru seriile limitate ale autoutilitarelor pick up este constantă. Tocmai din această cauză marii fabricanții de mașini din când în când ies la rampă cu câte un model mai special și mai unic. Nu demult Ford Ranger cu seria limitată Thunder, sau anul trecut Toyota cu Hilux Black Edition.

Ford Ranger Thunder Edition

Pe lângă mai marii jucători ai pieței sunt și foarte multe studiouri specializate în redesign-ul camionetelor. Firma poloneză CarlexDesign este unul dintre reprezentanții de marcă al acestor studiouri.

Ultima lucrare de invidiat a designerilor polonezi a fost schimbarea înfățișării unui Mercedes X-Class. Practic grupul Daimler Benz a renunțat la fabricarea pickup-ului bazat pe Nissan Navara, din cauza vânzărilor slabe, dar se pare că aceasta nu însemnă că autoutilitara v-a pierii în negura timpurilor. Datorită unei abordări inovative cu tehnologii de top și de calitate designerii de la Carlex au creat un pick up care îți lasă gura apă.

 

Modelul EXY Extreme + este rodul colaborării între atelierul de tunning polonez Carlex Design, responsabil pentru schimbarea esteticului habitaclului și a subdiviziunii acestei firme Pickup Design care s-a ocupat cu designul exterior al pickup-ului.

În exterior aripile au un aspect mai accentuat, sunt mai dure decât la modelul din fabrică. Bara de protecție este nou nouță și a fost modificată și capota mașinii. Merită evidențiate și elementele decorative din fibră de carbon pe oglinzile retrovizoare respectiv caroseria camuflată cu autocolante care conferă un look aparte autoutilitarei.

În interior au fost instalate scaune sport tapițate cu piele de culoare neagră și armonizată cu inserții de culoarea galbenă atât în față cât și pe banchetele din spate, la fel și pe volanul pickup-ului. Aceste elemente se combină perfect cu cusături, logouri și desene care ies în relief.

Polonezii nu sunt la prima lor "ispravă". În 2018 au scos pe piață alte două modele Mercedes X-Class cu serie limitată respectiv X-Class Exy Off-Road și Exy Urban cu un tiraj de 999 exemplare, iar dealungul anilor au reconceput aspectul la alte cinci modele de pickup, respectiv Toyota HIlux, Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok, Nissan Navara și Fiat Fullback.

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×