Solicită ofertă

Pick up-ul cu cel mai confortabil scaun in 2018

Poate sa fie oricat de sofisticata, cu cea mai noua tehnologie la bord totusi principala menire a pick up-ului tau este sa te duca din punctul A in punctul B. Pentru ca aceasta calatorie sa fie cat mai confortabila un rol covarsitor o au scaunele cu care este dotata camioneta ta. Sunt modele cu scaune legendar de confortabile dar sunt si modele din care abia astepti sa scapi.

Scaun pick up VW Amarok

Sursa foto: https://www.vw-nutzfahrzeuge.at/news-magazin/news/1313-neuer-volkswagen-...

Confortul scaunului depinde de mai multi factori obiectivi si subiectivi, de la materialul folosit la tapiterie pana la metodele si posibilitatile de reglare a acestuia. Este important si faptul pentru cati kilometrii sau pe ce durata iti ofera confort si nu este de neglijat nici confortul vizual, adica aspectul acestuia.

La proiectarea unui nou model de masina fiecare constructor are in vedere cateva criterii esentiale pentru a-si castiga noi clienti. Unul dintre aceste criterii importante este comfortul soferului. Ca in orice concurs si in acest caz trebuie sa fie un castigator, daca este sa ne luam dupa cei de la Professional Pickup & 4x4 Awards in 2018 titlul de cea mai confortabila camioneta pick-up a fost cucerita de Volkswagen Amarok si una dintre criterii a fost si comoditatea scaunelor cu care este dotata.

In concurs au intrat mai multe modele de pickupuri ca Toyota Hilux, Ford Ranger sau Mitsubishi L200. Spre deosebire de alte concursuri din lumea masinilor la Professional Pickup & 4x4 Awards juriul a fost format cu precadere din diversi utilizatori de zi cu zi ai camionetelor din mai multe profesii cum ar fi muncitor in constructii, fermier, veterinar, padurar, agent imobiliar sau vanator.

Motivele pentru care juriul a luat aceast decizie a fost: habitaclul spatios, usurinta conducerii camionetei atat off road cat si on road si nu in ultimul rand scaunele ErgoComfort, care sunt cele mai comode in acest segment de masini. Scaunul soferului poate fi reglat intr-un mod variat, ceea ce ajuta la adoptarea unei pozitii ergonomice in timpul conducerii autovehiculului si poti reduce solicitarile din zona coloanei vertebrale. Versiunea superioara a scaunului, acreditat de Germany’s Aktion Gesunder Rucken tradus in romaneste Actiunea Spatele Sanatos, are numai putin de 14 directii de reglaj, cu functii de memorie si masaj, astfel sanatatea spatelui tau nu va avea de suferit nici un moment.

Oare tie cum ti-se pare scaunul din camioneta ta dupa ore lungi de condus? Cand ai cumparat masina cat la suta a contat confortul?

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×