Solicită ofertă

Pick up Toyota Hilux pentru off road extrem

Daca tanjesti pentru o aventura off road extrem cu pick up truck, atunci parcurgerea celor 563 de kilometrii de la Cercul Polar strabatute de super atletul bistritean Tiberiu Useriu triplu castigator al acestui concurs numit 6633 Arctic Ultra, poate fi o optiune. Camioneta cea mai potrivita pentru o astfel de misiune este noua Toyota Hilux AT35.

Model Toyota Hilux AT35 pentru off road extrem

Foto: http://media.toyota.co.uk

Debutul acestui nou model special coincide cu celebrarea anul acesta a jumatate de secol de existenta a modelului Toyota Hilux. Lansat in Europa pe 24 aprilie 2018 la Salonul Vehiculelor Comerciale din Birmingham, camioneta este rezultatul colaborarii dintre Toyota si firma islandeza Arctic Trucks, specializata pe reproiectarea si transformarea masinilor pe patru roti pentru conditii extreme. Conlucrand au reusit sa stabileasca si sa doboare mai multe recorduri in conditii extreme la polul Sud si Nord si printre altele au fost sustinatorii echipei BBC Top Gear in expeditia acestora la Polul Nord.

Pick up Toyota Hilux AT35 pentru off road la Polul Nord

Foto:http://media.toyota.co.uk

Modelul AT35 in a carui denumire numarul reprezinta marimea rotilor de 35 inchi este echipat cu cabina dubla, transmisie automata cu 6 trepte. Alte modificari notibile sunt marirea unghiului de atac la 37 de grade si a unghiului de rampa la 28 de grade precum si evident a fost marit si garda la sol. Potrivit inginerilor de la Toyota acest nou model de pick up de 3 tone si un sfert, echipat pentru conditii extreme, isi face datoria cu brio si pe drumurile publice si functionarea fara cusur este garantata pentru 5 ani sau 160.000 km.

Camioneta Toyota Hilux AT35

Foto: http://media.toyota.co.uk

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×