Solicită ofertă

Pick-up.ro în ajutorul fanilor cicloturismului

E vară, e soare, a început perioada concediilor. În această perioadă a anului ești mai mobil, călătorești tot mai mult de la munte la mare, în orașe aglomerate sau sătucuri ascunse printre munți sau câmpii, pe asfalt sau off road. Cu o utilitară pick up  orice destinație este la îndemână.

Aventura poate fi și mai desăvârșită dacă pe lângă plăcerea escapadelor off road,  ești și un împătimit al pedalării pe două roți. Bicicleta poate fi ”un bagaj” foarte util în acest caz, cu avantajele de rigoare. De exemplu sunt situații în care atracțiile turistice a unui oraș aglomerat sunt mult mai ușor de vizitat cu ajutorul bicicletelor. Un obstacol real în acest caz  poate fi  modalitatea de transport a bicicletelor. Dar nu te îngrijora, noi la pick-up.ro  avem soluții și pentru asemenea situații.

Bicicleta poate fi transportată în foarte multe feluri. O rezolvare simplistă a problemei  ar putea fi transportul  în bena masinii dar bicicleta în acest caz este supusă intemperiilor vremi. Poți să scapi de acest impediment prin dotarea pick-upului tău cu un hardtop GSE DE Luxe Sport cu bare transversale incluse și în acest caz ai o opțiune mult mai elegantă și viabilă de transport a bicicletelor, fie in interiorul benei protejată astfel de intemperii și un eventual accident, sau cu ajutorul suporților de biciclete pe bările transversale ai hardtopului – acestea fiind deja o dotare standard a cabinelor Pick-up.ro De Luxe Sport! Acest suport este alegerea perfectă pentru crearea de extra spații pentru bagaje și încărcături. Este un accesoriu stilat, versatil, ușor de instalat.

Avantajele acestei soluții sunt multiple:

  • Sunt confecționate din materiale de foarte bună calitate și ușoare
  • Suporții se scot cu ușurință
  • Usurinta parcarii in oras a automobilului
  • Fixare foarte buna pe suport

Cu această soluție intrarea în parcări subterane este deobicei imposibilă,dar nu este totul pierdut pentru că acest accesoriu se poate monta și pe cârligul de remorcare sau poți opta pentru suportul de biciclete B-CYCLE cu capacitate de 3 biciclete, de asemenea montabil pe cârligul de remorcare.

Acest suport excelează la mai multe capitole:

  • Manevrabilitate ușoară cu ajutorul roților proprii rabatabile
  • Montarea deosebit de ușoară cu ajutorul mânerului de fixare
  • Sistemul de semnalizare a produsului se conectează ușor și rapid la setul electric al cârligului de remorcare
  • Poate fi montată pe orice tip de mașină cu cârlig de remorcare
  • Cu ajutorul șurubului de fixare se poate regla poziția suportului B-Cycle pentru a avea acces și la portbagajul sau bena mașinii dar este facilitată și deschiderea haionului
  • Este prevăzut cu sistem de închidere cu cheie!

Ca dezavantaj amintim  poziția riscantă în caz de accident iar în caz de ploaie bicicletele se murdăresc mai rău.

Ca o concluzie, indiferent pentru care variantă optezi cea cu montarea suportului pe bările transversale ale hardtopului  sau pe cârligul de remorcare(fiecare având argumente pro și contra) merită făcută investiția pentru o vacanță palpitantă și plină cu peripeții. Pick-up.ro te susține în acest demers al tău. Apelează cu încredere la profesionalismul echipei noastre! Iar dacă ești în căutarea a unor produse de calitate pentru această aventură nu ezita să ne contactezi.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×