Solicită ofertă

Pick up electric american prezentat în China

În timp ce fanii pickup-urilor și mai ales celor electrice așteaptă cu sufletul la gură apariția în luna noiembrie a modelului electric de la Tesla (dacă Elon Musk își ține promisiunea), o altă firmă americană Neuron EV și-a prezentat propria versiune în această categorie la expoziția China International Import Expo de la Shanghai.

Un nou pick up electric pe piata autoutilitarelor

Cât de americană este start-up-ul Neuron EV, având în vedere că fondatorii firmei se numesc Edward Lee și Scott Zheng, nu știm dar și în viziunea lor viitorul mobilității reprezintă autovehiculele electrice. Cu acest gând în minte în California au înființat în 2017 start-up-ul al cărui ingineri deja au dezvoltat un camion, un autobuz și un pick up electric.

Destinate pieței globale modelul Neuron T/ONE poate funcționa ca autoutilitară cu benă pentru transport marfă, dar și ca pick-up acoperit cu hardtop. O caracteristică deocamdată unică a modelului este faptul că scaunul șoferului este la mijloc, iar parbrizul panoramic montat pe coloane A subțiri asigură o vizibilitate optimă pentru conducătorul auto. Rolul oglinzilor exterioare a fost preluat de camere și monitoare. Spațiul din spatele șofertului poate fi configurat după plac, în prototip al doilea rând de banchete este alcătuit din două fotolii comfortabile, care pot fi schimbate cu o banchetă pentru trei persoane.

Neuron T/One pick-up electric pentru viitor

Deocamdată producătorii nu ne răsfață cu foarte multe informații. Ceea ce știm sunt dimensiunile pickup-ului: lungime 5447 mm, lățime 2100 mm și înălțime 1860 mm. O altă informație de ordin tehnic este cuplul motor de 520 Nm al autoutilitarei și distanța maximă de 480 km pe care o poate parcurge cu acumlatoarele încărcate.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×