Solicită ofertă

Noul model pick-up Toyota Hilux

Nici anul 2016 nu a trecut neobservat pe piața camionetelor. Fabricanții acestei categorii de autovehicule nu s-au lăsat așteptați cu lansarea modelelor noi. Una dintre jucătorii de marcă a acestei categorii este noua Toyota Hilux, al optulea model al fabricantului de când este pe piață, din anul 1968.

Toyota Hilux Special Edition

Fanii acestui model nu vor fi dezamăgiți, nici acum, noul Hilux fiind un adevărat ambasador al calității, durabilității și al fiabilității făcând față oricărui tip de teren  Bineînțeles ca și la capitolul siguranță stă foarte bine, având o caroserie reproiectată pentru o rezistență mai mare, excelând și la capitolul robusteții și fiabilității șasiului și al caroseriei. Dacă sunțeti un împătimit al off-roadului, sau pur și simplu locul Dvs. de muncă este mai greu accesibilă, noile tehnologii integrate în această mașină vă vor ajută să traversați orice teren dificil. Sistemulul de control activ al tracțiunii și cu diferențialul spate blocabil, Toyota Hilux vă oferă o tracțiune optimă în orice condiții de drum fie off road sau asfalt. Mai mult sistemul de asistență la pornirea în rampă, menține presiunea instalației de frănă, după eliberarea pedalei timp de până la 5 secunde astfel prevenind alunecara înapoi a mașinii și oferind în același timp și un demaraj mai ușor în cazul staționării în rampă, o caracteristică foarte utilă și în cazul escapadelor off road.

Indiferent dacă intenționați să îl folosiți pentru aventuri off - road, activități recreative, pentru muncă sau transport noul model vă stă la dispoziție cu mai multe variante de caroserie adecvate pentru scopul dvs. pentru care ați optat pentru noul Hilux. Contrastând cu aspectul dur, mai bărbătesc la exterior, interiorul este comfortabil.  A devenit mai spațioasă atât în partea frontală prin mărirea spațiului disponibil la nivelul umerilor și capului, dar și în spate prin extinderea spațiului la nivelul picioarelor.

Toyota Hilux interior

Motorul diesel 4-4D de 2.4l oferă performanțe superbe, de asemenea contribuie și la o capacitate de remorcare excepțională. Puterea motorului este de 150 CP cu un consum de 7.01 l/100 km în cazul transmisiei manuale și 7.81l/100 km în cazul transmisiei automate.

Echiparea standard al camionetei bineînțeles poate fi completată cu accesorii care în funcția de nevoile dvs.  vor fi de un real folos, indiferent dacă sunteți un împătimit al off –road-ului, un vânător pasionat, sau un om de afaceri, veterinar, agricultor devotat meseriei.

Toyota Hilux cu inchidere bena

Un hardtop sau o închidere benă vă poate scăpa de grija față de bunurile transportate în benă, un troliu Warn este un accesoriu nelipsit tuturor entuziaștilor off road-ului. Vizitați-ne și vă promitem să vă oferim produse de calitate într-o gamă foarte variată și la prețuri accesibile.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×