Solicită ofertă

Noile modele pick-up de la Ford-putere si aduranta maxima!

Desi europenilor le-a trebuit ceva timp ca sa se obisnuiasca cu forma robusta a modelelor pick-up, iata ca, incepand cu anul 2014, acest tip de autovehicul de dimensiuni mari a inceput sa fie din ce in ce mai cerut pe piata autoturismelor.

Ford Ranger 2016  

Capacitatea lor de a servi unei game largi de de activitati, precum si tinuta de drum i-a indemnat pe locuitorii Batranului Continent sa isi doreasca sa simta puterea dezvoltata de acesti giganti ai soselelor. Iar cele mai noi si interesante modele de pick-up-uri provin tocmai de la compania care a reusit sa revolutioneze ideea de autoturism: Ford.

 

Anul 2014 a adus pe piata autoturismelor pick-up, modelul Ford F150 (destinat pietei americane) si corespondentul sau pentru piata europeana, Ford Ranger. Provenit dintr-un dintre cele mai longevive modele de pick-up din America, modelul Ford F150 a fost adaptat pentru soselele din Europa, fiind disponibil in versiunea de 2.2 litri TDCI, impresionand prin dimensiunea sa de nu mai putin de 5,35 m lungime si o capacitate de transport de 1,403 kg. Modificat pentru a putea trece fara probleme prin ape cu adancimea de 80 cm, dar si cu o tractiune imbunatatita de pana la 3500kg, Ford Ranger se conduce foarte usor, adaptandu-se instant conditiilor de teren accidentat. Designul sau interior si exterior este extrem de modern, iar la nivel de tehnologie inglobata, controlul de tip vocal si display-ul tactil Ford Sync2, care are numeroase optiuni de asistenta a soferului, il face unul dintre cele mai atractive modele de pick-up de pe piata.

Ford Ranger 2016 Interior

Anul 2015 a consimtit intrarea pe piata americana a noului model de Ford F150, unul dintre cele mai luxoase si avansate modele de la Ford, realizate pana acum in gama sa. Echipat cu un motor de 3.5 litri V6, cu Eco Boost, cutie cu transmisie automata, in sase trepte de viteza, scaune incalzite, asistenta imbunatatita a soferului Ford Sync 3 cu AppLink, alerta de trafic, camera dinamica de 360 de grade, capacitate de transport si de tractare super imbunatatita pana la 3850 Kg, o greutate redusa fata de modelele anterioare, fac din acest autoturism, una dintre cele mai bune alegeri pentru drumurile accidentate si nu numai. Noua versiune de Ford Super Duty incanta cu ale sale caracteristici tehnice: motor de 6.7 litri, in V8, turbo disel, 440 cai putere, dubla capacitate de tractiune, sistem de asistenta a soferului Ford Sync Say the Word cu Sync ApplLink 63 si o siguranta extrem de ridicata, indiferent de conditiile de drum.

Noul model de Ford F-150, conceput in anul 2016, a fost desemnat drept castigator al trofeului “cel mai popular pe Edmunds.com” in anul 2016, iar varianta Ford F-150 Regular Cab este castigatoarea premiului acordat pentru vehiculul cu cea mai scazuta este castigatoarea premiului acordat pentru vehiculul cu cel mai scazut consum de combustibil din clasa sa, anul acesta. In Europa, acest model a obtinut maximul de puncte la testele NCAP, fiind desemnat cel mai sigur tip de pick-up din lume. Pastrandu-se caracteristicile de succes ale modelelor anterioare (capacitate de transport de pana la 1410 kg si traversarea fara probleme a apelor cu o adancime de pana la 80 de cm), noul model de Ford Ranger din anul 2016 vine in formula de baza cu sistemul Off-road inclus, dar si cu o serie de imbunatatiri pe partea de asistenta si ghidaj, ceea ce completeaza experienta sofatului pe terenurile accidentate.
Toate aceste elemente reunite confera autovehiculelor din clasa pick-up avantajul de a oferi conducatorilor auto pe langa puterea deosebita a motorului si avantajele oferite de tehnologie. 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×