Solicită ofertă

Nissan-traditie de renume in lumea pick-up truck-urilor

 Aflata la cea de-a 12-a generatie de modele de camionete pick-up, producatorul japonez Nissan reuseste sa fie in ton cu noile tendinte de pe piata auto mondiala.

Nissan Navara 

Ultimele sale modele lansate in anii 2015-2016 se remarca printr-o linie puternica a designului care subliniaza forta pe care o dezvolta motoarele acestor modele, dar si printr-o combinatie inteligenta de reducere a consumului de combustibil, accelerare imbunatatita si un mod mult mai fiabil de operare a comenzilor.

Astfel, aceste noi modele de pick-up se incadreaza perfect in sloganurile promovate de-a lungul anilor de dezvoltatorul din Japonia: “Inovatii care te provoaca”, “Inovatii pentru toti”, “Bucura-te de drum”, dar si “Schimba-ti asteptarile”.

Lansat pe piata americana sub denumirea de Nissan Frontier, iar pe cea europeana ca Nissan Navara, pick-up- ul, de acum multinationalei Nissan, impresioneaza prin eficientizarea raportului de consum al combustibilului, cu o imbunatatire de 11% fata de modelele anterioare. Acest model este echipat cu o cutie automata cu 7 viteze (existand si varianta manuala cu 6 viteze), motor de 2.5 litri cu 4 cilindri (disponibil atat in versiunea disel, cat si in cea pe benzina), cu o putere de cuplare de 403 Nm, respectiv de 450 Nm, in functie de greutatea versiuniii alese. Partea de exterior a modelului Nissan Navara este “desenata” in linii precise, cu un design compact, dar care beneficiaza de “V-motion”, faruri modificate cu lumini de zi de tip LEDsi contururi cromatizate pentru luminile de ceata. Suprafetele concave si convexe ale siluetei masinii pun in evidenta puterea de care este capabil acest model, combinandu-se intr-un mod visual foarte placut cu partea de interior, in care panoul de bord include o multitudine de functii si gageturi, capabile sa ofere senzatia ca te afli la volanul unei masini sport.

Nissan Titan

Ultimul model de pick-up de la producatorul japonez, care se pregateste sa cucereasca piata internationala de masini este Nissan Titan XD, prezentat cu mare fast la Targul Auto International din USA. Acest tip de pick-up este disponibil in mai multe versiuni, care se diferentiaza prin dimensiuni si capacitatea motorului. Configuratiile 2WD si 4WD se bucura de doua motoare puternice (V6 si V8), care vor fi disponibile numai in varianta Diesel. Intreg designul acestui model este conceput de a da senzatia de “halo”, potrivindu-se cum nu se poate mai bine celor 310, respective 390 de cai-putere, dezvoltati de motoare. “Monstrul” este “hranit” de un motor de 5 litri, avand o cutie automata cu 6 viteze, care ofera pe langa fiabilitate si putere sporita de cuplare. Pe partea de imbunatatiri interioare, Nissan Titan XD vine sisteme integrate de franare, balansare si de panta de ridicare, dar si cu un sistem de asistenta la conducere si conectare automata cu diverse aplicatii. Oricare dintre aceste modele de pick-up de la Nissan reusesc sa multumeasca deplin un conducator auto.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×