Solicită ofertă

Ne-am mutat la casa noua!

Dupa indelungi pregatiri in cautarea locului potrivit, discutii cu diversi proprietari, avize de functionare, avize ISU si alte cele necesare, am reusit in week-end-ul care tocmai a trecut sa ne mutam la casa noua!

Noua Locatie

Intampinam finalul de an intr-o forma maxima, cu o energie noua data de spatiul frumos unde va asteptam si pe dumneavoastra!

Pick Up SRL este acum mai usor accesibil pentru toata lumea – atat pentru dumneavoastra, cat si pentru furnizorii nostri si curieri.

 

Este pe drumul European E60, la iesirea din Tirgu-Mures spre Brasov, in localitatea Corunca, Strada Principala nr. 391,  pe partea dreapta, vis-à-vis de reprezentanta Ford.

 

Noua locatie este un motiv de bucurie pentru toata echipa, pentru ca avem un depozit nou, un showroom pe care-l amenajam cum stim noi mai bine pentru a va putea delecta privirea cu accesoriile pick-up in toata minunatia lor, si nu in ultimul rand un Service Autorizat RAR modern si utilat care va asteapta sa va programati.

Showroom-ul nostru va fi dotat cu hardtopuri marca pick-up.ro nou noute, cu inchideri de bena, capitonaje, troliuri si reflectoare, bare de inox gata de montat, pluguri de zapada si sararite, ca tot vine iarna.

 

Orarul nostru de fuctionare este zilnic de luni pana joi 7 - 18, iar vineri 7 - 16:40.

Pentru orice nelamuriri, intrebari suplimentare, informatii, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0740 197 197,  la adresa de email info@pick-up.ro sau completand formularul de contact aici.

Echipa Pick-Up.Ro va asteapta sa ne vizitati la noul sediu!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×