Solicită ofertă

Model Mercedes Pick-up?

Da, de acum exista!

Nu demult ne miram citind stirea despre un studiu al fabricantului de masini despre intentia acestuia de a lansa un model pick-up, dar totusi eram curiosi cum ar fi un Mercedes camioneta. Iata momentul a sosit.

Mercedes pick up

Pentru a construi acest model inginerii de la Mercedes s-au aliat cu cei de la Nissan, camioneta avand elemente constructive comune cu actualul Navara. Daca cineva crede ca, diferenta consta doar in croirea exteriorului Navarei in unul cu look “mertan”, trebuie sa-l dezamagim, diferentele sunt mult mai profunde. Acest pick-up intradevar face parte din categoria premium, al carui comfort si silentiozitate, calitatea superioara a interiorului, comenzile de bord electronice, securitatea si posibilitatile de adaptabilitate multiple a interiorului ne duc cu gandul la celelalte modele Mercedes. Calitati neobisnuite pentru un pick-up, daca luam in considerare ca acestea deobicei sunt considerate ca niste cai de povara, au o manevrabilitate mai aparte, sunt zgomotoase si fara incarcatura in bena au tendinta de a se zburda pe denivelari si gropuri.

Mercedes pick-up

 

Camioneta avand o lungime de 5340 mm, 1920 mm latime si 1819 mm arata superb. In partea frontala sunt prezente elementele distinctive ale marcii, avand un aspect robust, grila masiva cu doua lamele cromate si bineinteles steaua Mercedes amplasata central. Interiorul cabinei are dotari excelente, materialele si tehnologia folosita au fost alese cu atentie. Bordul masinii este dotata cu un sistem infotainment de tehnologie avansata si mai multe functii asistenta conducere masina, de la sistemele de avertizare la parasirea benzii de deplasare pana la asistenta la franare si functia de recunoastere a indicatorilor rutieri ca sa enumeram doar cateva. Nici spatiul pentru pasageri nu este tratata cu superficialitate, ampatamentul de 3150 mm si ecartamentul de 1920 mm face posibil echiparea camionetei cu o cabina cu spatiu generos, cu scaune ergonomice tapitate cu piele de calitate superioara, confortabil si pentru pasageri de pe bancheta din spate.

Pick-up-ul se va dovedi un instrument versatil si pentru munca. Pentru a usura accesul in bena este dotata cu o treapta pe bara spate, in acest caz usa se deschide la un unghi de 90 grade, iar la varianta fara bara spate la 180 grade. La pretul standard bena este echipata cu iluminare interioara si sistem de fixare a incarcaturii, iar cu dimensiunile de 1587 mm lungime si 1560 mm latime transportul unui euro palet nu poate pune probleme. Cu o sarcina utila de 1.1 t si cu o capacitate de tractare de 3.5 t (greutatea aproximativa a unui iacht de 8 metri) va satisface exigentele profesionistilor, pentru a duce treaba la bun sfarsit.

Mercedes pickup

Desigur modelul standard poate fi accesorizat si mai departe. De la un hardtop sau inchidere bena pentru protectia si siguranta incarcaturi pana la reflectoare sau rollbaruri, paleta este variata.

Modelul Mercedes X-class va fi disponibil spre sfarsitul acestui an, la inceput cu doua tipuri de motorizari diesel cu 163 CP si 190 CP si una pe benzina cu 165 CP, cu tractiune spate sau integrala. Sunt anuntate trei versiuni: Pure (cu specific off road), Progressive (orientat pe eleganta) si Power (cu accent pe confort).

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×