Solicită ofertă

Lanturi antiderapante RUD, pentru o iarna sigura

Desi suntem in plin sezon de iarna, doar anumite zone ale tarii si doar anumite destinatii turistice se bucura cu adevarat de zapada. Insa, fiind doar ianuarie nu este inca prea tarziu, sa ne mai ia “prin surprindere” o cantitate considerabila de zapada si in acest an, ca de altfel in toti anii J.

Lanturi antiderapante

Masinile 4x4, SUV-urile si utilitarele pick-up, chiar daca sunt inzestrate cu mai multi CP si capacitate de tractiune mult superioara unui autoturism obisnuit, in conditii de iarna adevarata, au si ele nevoie de ajutor.

Daca va planificati petrecerea unui week-end la munte, va recomandam sa fiti pregatiti pentru drum de iarna. Mai ales daca va doriti sa explorati zone mai putin circulate, sa va bucurati de zapada intacta.

Pentru ca la Pick Up SRL punem grija si siguranta clientilor nostri mereu pe primul loc, am cautat cele mai bune lanturi antiderapante pentru utilitarele pick-up, masini 4x4 si SUV-uri. Asa am ajuns sa va putem recomanda lanturile antiderapante si forestiere RUD-Erlau. Acestea  asigura cea mai inalta siguranta si protectie posibila pentru tractiune maxima, pe drumuri dificile cu zapada si gheata, sau pe teren montan accidentat – in cazul interventiilor masinilor de pompieri, a salvarilor sau a  padurarilor.

Lanturile antiderapante RUD se bucura de avantajul de a fi produse originale si certificate germane. Daca va ganditi ca este dificil si anevoios sa montati lanturi, acest tip de lanturi va va uimi prin simplitate. Totul se monteaza rapid in cateva minute, fara batai de cap, si pur si simplu nu are ce sa nu va iasa.

·         Fără manevrări în carcasa și interiorul roții

·         Toate manevrările de montaj se execută din exterior – totul la vedere

·         Fără părți de lanț pe latura interioară, nevizibilă a roții

·         Plasă de lanț cu zale fine

·         Se strânge la plecare singur pe roată

·         Lanțul se adaptează singur la dimensiunea cauciucului

Aceste lanturi antiderapante RUD au primit maximul de calificative la toate caracteristicile esentiale unui lant: destinat si pentru tractiune fata si tractiune spate, montaj si demontaj foarte rapid, asigura protectia jantelor si un rulaj silentios, acces in carcasa rotii, destinat pentru ABS/EBS.

Pentru usurinta depozitarii si manevrarii, sunt livrate intr-o geanta textile de calitate, rezistenta la umiditate si mizerie, si va asigura o economie de spatiu considerabila in comparative cu alte tipuri de carcase/genti pentru lanturi.

Daca v-am starnit interesul si aveti nevoie de protectie si siguranta maxima in deplasarea dumneavoastra in acest sezon de iarna, va asteptam sa ne contactati echipa specializata Pick-Up.ro pentru a va da mai multe detalii si informatii utile.

 

Puteti de asemenea sa ne contactati pe email la info@pick-up.ro sau la numarul de telefon  0756. 087. 089.  Pentru orice solicitare pe email va raspundem in maxim 2h. 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×