Solicită ofertă

Foloseste Warn ca sa nu ai surprize....

Va plac aventurile cu masina, si deplasarile off-road? Atunci probabil ati luat in considerare si idea ca aveti nevoie de un troliu in caz ca va blocati cu masina.

Un troliu va poate apara de multe peripetii in cazul unei aventuri cu masina. Multora dintre noi este o provocare sa trecem in zone greu accesibile cu masina. De foarte multe ori reusim cu brio acest lucru insa sunt si cazuri in care ne blocam intr-o balta de noroi, ramenem suspendati cu masina, etc.

Fara troliu bineinteles singura solutie este chemarea unui ajutor, insa in acelasi timp fiind in padure sau in alte locuri mai izolate ne trezim ca nu avem semnal la telefon sa chemam ajutoare.

Aceste troliuri pot fi montate in doua feluri. Prima modalitate este cea a montarii pe o bara off-road , bari care in mare parte sunt deja prevazute cu suport de troliu. Necesita sa fim atenti insa, intrucat aceste bari Off Road sunt destinate exclusive uzului Off Road, ca urmare nu sunt omologate. A doua modalitate este montarea acestuia pe un support ascuns sub bara masinii.

Troliu Warn

Ce trebuie sa aveti in vedere la achizitionarea unui troliu

 

Pe piata in momentul de fata exista foarte multe tipuri de troliuri. Unele mai de calitate altele mai putin.

Din pacate sunt foarte multe  troliuri importate din China care insa dau gres chiar cand am avea nevoie de ele.

Asadar noi va recomandam sa folositi doar troliuri de calitate.

Unul si probabil cel mai renumit  producator in domeniu este  “WARN”-ul din SUA.

Warn Logo

Cu o istorie de aproape 70 de ani firma WARN va ofera  doar produse de incredere si de o calitate mult superioara multor “concurenti” de pe piata. Fabricate la cele mai inalte standarde si cu cele mai noi tehnologii troliurile Warn fiind astfel unul dintre cele mai sigure privind si impermeabilitatea lor – acestea fiind expuse mai tot timpul la apa , noroi, etc

Un alt atuu a celor de la Warn este telecomanda de actionare a troliului. Puteti alege din doua modele: cu fir, si wireless. La unele dintre modele in pretul produsului le avet incluse ambele telecomenzi. Totodata noua generatie PLATINUM beneficeaza de o telecomanda cu un display si un meniu din care se poate actiona ambreajul, accesorii auxiliare (ex reflectoare), nivelul de incarcare a bateriei autovehicolului cat si temperatura motorului.

Zeon Premium Series

Deasemeni un aspect foarte important de luat in calcul, esta ca producatorii de renume cum ar fi WARN – asigura piese de garantie, piese de schimb fata de produse chinezesti , “no name”-uri  de pe piata. Asadar daca ne-am ales un produs ieftin – probabil ca sansele sa se strice sau sa nu ne gasim piese shimb este foarte mare!

Ca urmare aspectele importante sunt garantia, fiabilitatea, forta de tractiune reala cat si impermeabilitatea.

Forta minima de tractiune pentru un troliu se calculeaza inmultind 1,5 cu masa maxima autorizata a vehicolului in cauza!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×