Solicită ofertă

Festivalul de masini pick-up de pe Hungaroring a fost incheiat cu succes

Daca in acest weekend circuitul de curse auto Hungaroring a fost populat de masini de formula 1, la mijlocul lunii superbul templu al concursurilor de masini a fost gazda celui mai important festival de masini pick up & 4x4 din Ungaria si chiar din Europa. La eveniment a fost prezent si echipa noastra.

Participare la festivalul pick up de pe Hungaroring

Acest festival este si o consecinta fireasca a cresterii cotei de piata a vehiculelor comerciale usoare si implicit a pickupurilor in Europa. Potrivit jato.com in primele patru luni al acestui an inmatricularea masinilor pick up comparativ cu perioada anterioar a crescut cu 50% in Spania, 13% in Franta, 7% in Germania tot mai multi preferand acest tip de masina polivalenta.

A doua editie a evenimentului organizat de Pickup 4x4 – Limitless Accessories in colaborare cu Hungaroring Off-Road Centrum a fost o reusita totala, atat din punctul de vedere al gradului de multumire al vizitatorilor cat si al expozantilor participanti. Hungaroringul a devenit pentru o zi paradisul entuziastilor de off road, masini pick-up si 4x4.

Organizator Limitless Accessories si Hungaroring Off Road Centrum

Organizatorii au pregatit un program variat si interactiv cu concerte, programe pentru copii, prezentari de tehnici de conducere off road pe trasee amenajate si toate acestea in zona centrala a Hungaroring-ului.

Unul dintre programele cele mai solicitate a fost testarea masinilor proprii in conditii de off-road asistat de un copilot profesionist careindruma si acorda sfaturi utile indiferent daca era un incepator al domeniului sau cu multi kilometrii in spate pe drumuri neamenajate. A fost o buna ocazie pentru incepatori pentru clarificarea nedumeririlor legate de unii termeni si proceduri caracteristici off-road ca unghi de atac, unghi de degajare, unghi de rampa, garda la sol, body kit sau folosirea corecta a troliului.

Un alt punct de reper foarte popular al festivalului a fost prezentarea noilor modele de pickup-uri. Puteai testa o Toyota Hilux sau un Volkwagen Amarok in conditii de drum variat ceea ce deobicei nu prea este posibil inscriindu-te la un test drive la salonul auto.

Pentru soferii mai indrazneti, care tanjeau pentru mai multa adrenalina rampa cu panta extreme pregatita de organizatorii le-a oferit o experienta de neuitat, iar amatorii de senzatii tari au avut posibilitatea sa se imbarce intr-un Monster Truck.

Monster Truck pe traseu

Festivalul fiind dedicat intregii familii, nici copii nu au fost lasati fara distractie. Jucandu-se pe mini-ringul special amenajat pentru ei, au avut posibilitatea sa invete regulile de circulatie. Nu a lipsit pictura pe fata si traseul pentru masinute teleghidate.

Scena a fost animata in continuu de concerte, prezentari auto, jocuri si concursuri cu premii in valoare de peste 1 milion de forinti, festivalul incheindu-se cu parada masinilor pickup participante.

Prezenti si la parada masinilor pick up

Putem concluziona ca am avut parte de un super eveniment, cu o organizare de exceptie si vom face tot posibilul sa fim prezenti si anul viitor.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×