Solicită ofertă

Festival pick-up 4x4 pe Hungaroring

Un eveniment unic in acest domeniu, si chiar primul de acest gen din Europa Centrala si de Est dedicat in special utilizatorilor de pick-upuri, masinilor 4x4 si nu numai, a avut loc recent in incinta pistei de circuit de curse auto Hungaroring in Ungaria.Participanti

Cu multa munca, devotament si pasiune s-a dovedit a fi un eveniment extrem de reusit din moment ce a atras participanti si vizitatori din circa 10 tari cum ar fi, Ungaria, Romania, Slovenia, Slovacia, Cehia, Algeria, Rusia, SUA, etc insumand cca 1000 de persoane cu peste 300 de masini pick-up si 4x4.Desi evenimentul a fost de doar 1 zi, nici participantii cu masini, nici vizitatorii nu s-au plictisit – delectandu-se cu programele unele mai atragatoare decat altele ai evenimentului.

Atmosfera a fost mentinuta de 5 concerte pe tot parcursul evenimentului de trupe nu neaparat foarte cunoscute, dar spre surprinderea tuturora, cu totii au reusit sa aduca o atmosfera placuta si pe placul tuturor.

Cele mai atragatoare programe desigur au fost traseele de off-road mediu si extrem, trasee de indemanare cu o rampa de 55 grade si unul de echilibru, dar nici Monster Truck-ul nu s-a oprit din a plimba vizitatorii oferiind astfel senzatii unice multora.

Monster Truck

Deasemeni organizatorii s-au gandit si la familisti care au vizitat evenimentul cu copii – amenajand astfel un cort dedicat pentru micuti cu trambuline si multe programe si jocuri pe langa atractia masinilor teleghidate si hoverboard-urilor.

Ca si pieton/vizitator al evenimentului aveai posibilitatea de a urca in masinile participantilor si de a trai senzatii tari si unice pe traseele dedicate de off-road mediu si extrem – denumit astfel “Dzsungle Taxi” si “Mocirla”.

Nu puteau lipsi desigur nici expozanti ai evenimentului care au adus un plus de imagine festivalului cum ar fi expozanti ai mai multor marci de masini unde regasim utilitara pick-up – Toyota, Mitsubishi, Ford, Volkswagen, Nissan, Fiat, Ford si chiar si Mahindra, precum expozanti cu RC cars - masini teleghidate (desigur tot 4x4), drone, anvelope, uleiuri, aparate de spalatorii auto, etc.

Stand Limitless

Pe tot parcursul evenimentului au fost puse in joc mai multiple premii, produse, test-drive-uri si multe altele din partea organizatorilor si partenerilor festivalului.

Festivalul s-a incheiat cu un tur al participantilor de jur imprejurul pistei de Formula 1 Hungaroring.

Ca si participant si parteneri ai evenimentului putem afirma ca a fost un eveniment unic, de succes si de neuitat, care speram sa creasca de la an la an si sa atraga cat mai multi impatimiti ai acestor pick-upuri si masini 4x4.

See you next year!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×