Solicită ofertă

Festival de off road pentru posesorii de masini Toyota

Daca si tu esti posesor al unei masini Toyota, fie Hilux, Land Cruiser, 4Runner sau FJ Cruisers, si esti si un impatimit al off roadului Festivalul Buschtaxi, organizat in Storndorf, o  mica localitate aproape de Frankfurt in Germania, va fi un deliciu pentru tine si familia ta. Si chiar daca nu reusesti sa participi anul acesta, poate anul viitor. Programul suna interesant…

Afis-intalnire-al-off-roadistilor-posesori-Toyota-Buschtaxi-2018

In primul si in primul rand in cele trei zile ale Festivalului Buschtaxi aflat la a 17-a editie si care va incepe pe 7 septembrie, vei avea ocazia sa te intalnesti cu oameni deoseama cu tine, entuziasti si aventurieri ai off roadului de pe fiecare continent . Daca vrei informatii de prima mana legat de o aventura in desertul african sau in stepa mongoleza, in cadrul prezentarilor legate de aceasta tema, vei primi raspunsuri la intrebari de la aventurieri temerari, trecuti prin multe experiente palpitante.

Participant-Buschtaxi-2017

In cadrul prezentarilor focusate pe partea tehnica a masinilor vor fi abordate teme de larg interes, de la restaurarea de calitate la sfaturi cum sa prelungesti durata de functionare a autovehiculului tau, care sunt accesoriile off road esentiale cu care trebuie sa-ti echipezi masina ca sa nu ai surprize in timpul escapadelor pe drumuri neamenajate. Nu vor lipsi nici workshopurile cu prezentari practice, cum sa-ti repari repede si eficient anvelopa “in mers” sau planificarea eficace a itinerariului. O seama de comercianti in domeniu auto sau legate de off road din toata Europa isi vor prezenta noile oferte de accesorii, de la bullbaruri si troliuri, la corturi de expeditii. Organizatorii promit o reuniune cu atmosfera familiala cu proiectii de filme, expozitii de foto, programe pentru copii, mancare si bautura la preturi rezonabile si la sfarsit nelipsitul foc de tabara.

Cateva informatii practice la sfarsit:

Pretul de intrare este de 30 euro pentru un adult, care contine taxa de campare indiferent daca ai rulota, cort sau masina si folosirea spatiilor sanitare. In sens larg familia inseamna si animalul de companie a familiei, care este binevenit la randu-i. In spatiul de campare nu este posibil racordarea la reteaua electrica si este interzisa folosirea de generatoare proprii. Nu este nevoie de inregistrare in prealabil dar organizatorii totusi ar fi mai linistiti daca ar stii din vreme daca vor avea 1000 sau 10000 de participanti. Pentru mai multe informatii viziteaza: buschtaxi.org/buschtaxi-treffen unde gasesti chiar si un afis in limba romana.

Sursa foto: buschtaxi.org

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×