Solicită ofertă

Familia autoutilitarelor pick up s-a îmbogățit cu încă două modele

Mai precis cu două modele speciale: un bolid de 1000 CP a celor de la Hennessey Performance, o firmă de tuning de peste ocean și un model conceput și realizat de studenți în Cehia. Apariția acestor noi modele de pick up, chiar dacă unul este un model cu serie limitată iar celălalt un model concept confirmă popularitatea crescândă a autoutilitarelor pick up.

Jeep Gladiator Maximus

Faptul că cei de la Fiat Chrysler Automobile nu aveau intenția să construiască un Jeep Gladiator cu propulsie Hellcat, nu i-a oprit pe alții să facă acest lucru. Pickup-ul celor de la Hennessey Performance este primul Gladiator cu 1000 cai putere de pe planetă. Se numește Maximus (inspirația probabil a venit din numele personajului principal din filmul Gladiatorul regizat de Ridley Scott în 2000) și este dotat cu un motor de 6.2 litrii Hellcat V8, care nefiind dotarea standard a modelelor Gladiator, a condus și la upgrade-ul sistemului de alimentare cu combustibil și a radiatorului. Printr-un body lifting de mai mult de 15 cm a fost posibil echiparea dotarea pickup-ului cu jante de 20 inch si un set de anvelope BF Goodrich KD off road.

Totul sună fantastic mai puțin prețul acestui bolid. Dacă vrei să fii proprietarul a unuia dintre cele 24 de exemplare planificate să fie construite, trebuie să scoți din buzunar 200.000 $ și mai trebuie să și îl aduci în țară.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar arăta un Skoda Kodiaq dacă cineva s-ar încumeta să-l transforme într-un pick up atunci numai este cazul.

Skoda Mountiaq

Un grup de 35 de studenți cehi de la Școala Vocațională Skoda de la Mada Boleslav au făcut acest pas și din primul SUV al cehilor Kodiaq au construit un pick up. Mașina concept numit Mountiaq este produsul a 2000 de ore lucrate timp de 8 luni. Autoutilitara are o caroserie de aproape 5 metrii lungime (datorită necesității de ranforsare puțin mai lung decât donorul modelului), o lățime de 2005 mm și înălțime 1710 mm, ampatamentul fiind de 2788 mm. Propulsia este dictată de un motor pe benzină de 2 litrii, care conferă mașinii o putere de 190 CP. Pentru a mării funcționalitatea și pentru un aspect mai dur și sofisticat studenții au dotat autoutilitara pick up cu accesorii indispensabile in offroad precum: troliu, bullbar, rollbar, snorkel și un reflector led și au mărit și garda la sol cu un body lift de 100 mm care a permis echiparea pickup-ului cu jante Rockstar de 17 inchi și anvelope speciale pentru off roading. Dacă va rămâne în stadiu de concept sau nu, rămâne de văzut.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×