Solicită ofertă

Eveniment automobilistic major intre 8 Martie – 18 Martie

Prima editie a Salonului auto de la Geneva a avut loc in anul 1905 si a fost recunoscut de OICA (Organizatia Internationala a Constructorilor Auto) in anul 1924. De atunci Salonul International Auto de la Geneva a devenit una dintre cele mai populare din Europa si una dintre cele 5 majore recunoscute de OICA.

Afis Salonul International Auto Geneva

Foto: www.gims.swiss/en/

La 88-a editie a evenimentului vor participa in jur de 220 de expozanti, incluzand cei mai importanti producatori auto, designeri, furnizori de piese auto si accesorii. In cele 7 sali ale centrului expozitional Palexpo din Geneva pe o suprafata de 110 000 m2 vor fi expusi in jur de 900 masini. Salonul International Auto de la Geneva este evenimentul favorit al constructorilor auto, unde isi prezinta cele mai noi creatii, inainte sa-i lanseze pe piata auto. Aici anual sunt lansate peste 100 de modele noi din lumea intreaga si nici 2018 nu va fi o exceptie.

Pe standurile constructorilor consacrati sau a start-up-urilor vor putea fi admirate cele mai noi masini concept, masini de performanta, masini fara sofer, cele mai recente modele din categoria masinilor de lux si a masinilor electrice. Aici va fi lansat si prima masina zburatoare a firmei olandeze PAL V. Desi nu vor fi capul de afis al evenimentului, nu vor lipsi nici SUV-urile si nici modelele pick up. La categoria camionetelor din urma, in sala nr. 4 firma coreeana isi va prezenta noul model de pick up Ssangyong Musso.

Noul Ssangyong Musso

Foto:www.autoexpress.co.uk

Salonul isi va deschide portile pentru vizitatori pe 8 martie si va putea fi vizitat pana pe data de 18 martie. In timpul saptamanii intre orele 10:00 si 20:00, iar de week-end intre 9:00 si 19:00 cu un bilet ce costa 16 CHF ( in jur de 70 RON) pentru adulti si 9 CHF (40 RON) pentru copii si pensionari, poti sa ajungi pentru o zii in “raiul fanilor de automobilism” si poti sa-ti formezi o imagine cam inspre ce directie tinde lumea auto. Daca ai avut privilegiul de a vizita acest paradis automibilistic nu ezita sa-ti impartasesti experienta cu cititorii site-ului nostru.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×