Solicită ofertă

Dongfeng iese la rampă cu un Nissan Navara electric

Deși majoritatea pasionaților de automobile pick up se așteptau ca primul model de autoutilitară electrică pick up, achiziționabilă pe piață să fie fabricată de unul dintre constructorii consacrați ai automobilelor EV cum ar fi Tesla sau Rivian,  dar cei de la Nissan au apăsat pe accelerație și i-au luat fața celor doi. Autoutilitara pick up electric Nissan-Navara Dongfeng

Modelul face parte din strategia celor două companii de a produce mai mult de 20 de modele de automobile electrice pentru China până în 2022 și este considerat primul pick up electric din lume cu producție în masă. Din punctul de vedere al aspectului diferențele față de varianta pe motorină sunt infime: grilajul de la radiator este puțin modificat iar ceea ce bate la ochi este folosirea culorii albastre ca semn distinctiv pentru mașină electrică și afișarea în mai multe părți ale mașinii a siglei EV.

Nissan Navara-Dongfeng pick up electric Rich 6 EV

Pick up-ul este oferit doar în variantă cu cabină dublă cu cinci locuri cu următoarele dimensiuni de gabarit: 5.29 metrii lungime, 1.85 metrii lățime și 1.79 metrii înălțime, greutate de aproape 2 tone. Bena autoutilitarei măsoară 1.51x1.56x0.47 metrii și poate căra maxim 490 kg. Dongfeng Rich 6 EV este varianta electrică de 119 kW a modelului pe motorină Dongfeng Rich 6. Varianta electrică este echipată cu baterii reîncărcabile de 68 kWh, oferind o rază de acțiune impresionantă de 400 km. Cu încărcare rapidă, în 45min bateria poate ajunge la 80% din capacitatea de încărcare. Viteza maximă pe care o poate prinde este de 110 km/h potrivit inginerilor companiei.

Prețul deocamdată nu a fost dată publicității, dar se așteaptă să fie la nu preț destul de mic în jur de 130.000 YUAN (18.900 USD) după subvenții.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×