Solicită ofertă

Descarca Cartea de Salvare la Bord al pick up-ului tau

Proiect pornit la drum in 2015 ca rodul parteneriatului dintre Automobilul Clubul Roman si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Cartea de salvare a autoturismului inca creeaza confuzii si temeri in legatura cu obligativitatea pastrarii acestuia la bordul masinii si daca este cineva pasibil la amenda daca nu are documentul tiparit si asezat la parasolarul din dreptul soferului.

Carte de Salvare la Bord Pick up

Initiativa sanatoasa si utila a bagat o gramada de soferi in sperieti, de teama primirii unor amenzi de cel putin 1000 lei de la politie, daca nu poseda acest document, iar pentru unii intreprinzatori a mai adus cativa lei in buzunar prin tiparirea si vanzarea acestor informatii pentru cei din urma. Au fost si care nu au dat crezare unor site-uri de stiri care promoveaza frica si au aflat direct de la initiatorii proiectului cam cum stau lucrurile. Rostul acestui document este cresterea sanselor de salvare a participantilor la trafic dupa un accident, prin reducerea timpului de descarcerare care poate fi redus cu aproape 30%, deloc de neglijat in lupta contra cronometru pentru salvarea victimelor intr-un accident grav de circulatie.

Cartea de Salvare la Bord, cum este numit documentul cuprinde informatii esentiale pentru specialistii de la descarcerare. Anumite dotari ale autoturismelor noi, care de fapt sunt menite sa creasca siguranta pasagerilor in cazul unui accident pot reprezenta factor de risc, cum ar fi:pozitionarea airbag-urilor sau generatoarelor de gaz. Alte informatii esentiale din acest document care pot eficientiza procesul de descarcerare este pozitionarea rezorvorului de combustibil, a bateriei, a unitatilor de control si punctele recomandate de taiere.

Politia Romana a dezmintit de nenumarate ori stirea falsa legata de amenzi, in prezent Codul rutier nu contine prevederi in acest sens. Totusi nu teama de amenzi ar trebui sa ne puna pe fapte si sa procuram documentul referitor la modelul masinii noastre, ci faptul ca si noi putem devenii protagonistii unui accident mai grav, cand aceste informatii pot face diferenta intre viata si moarte.

Ca un mic ajutor am selectionat cartea de ajutor a celor mai cunoscute modele de pick up, pe care il poti descarca si tiparii in format color dupa care daca te prezinti la ACR sau benzinariile Petrom vei primii gratis si un autocolant care lipit pe partea din stanga jos sau sus a parbrizului semnealizeaza prezenta documentului in pick up-ul tau.

Carte de Salvare la Bord:

 Dacia pick up

Ford Ranger 2006-2011

Ford Ranger 2011-

Isuzu d-max-double-cab

Isuzu d-max-single-cab

Isuzu d-max-space-cab

Mitsubishi-L200-club-cab

Mitsubishi-L200-double-club

Nissan-Navara-Crew-Cab

Nissan-Navara-NP300

Nissan-Navara-NP300-Single-Cab

 Toyota-Single-Cab

VWAmarok 2010

VWAmarok 2011

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×