Solicită ofertă

Derapaje la achiziționări de accesorii pick up din China

Aproape oriunde ai fii în acest moment, este mai ușor să găsești în încăperea respectivă 5 produse Made in China decât produse făcute în țară (acest lucru este valabil și pentru un german, francez sau american). Pe lista celor mai căutate produse de export din China accesoriile auto ocupă locul al șaselea.

Accesorii pick up din China

Multe produse sunt de calitate însă sunt și foarte multe excepții. Achiziționarea on-line a unui accesoriu auto din China, la prima vedere pare ușor de realizat, dar ulterior s-a dovedit pentru mulți că drumul de la comanda unui hardtop on-line până la montarea acestuia pe pick-up, pot avea numeroase porțiuni cu derapaje.

Garanții

Înainte de a achiziționa orice accesoriu pick up este bine de știut ce garanții îți sunt oferite de către producător. Ce calitate au produsele? Cine suportă costul de retur în cazul în care accesoriul nu este compatibil sau este defect de la bun început? Dacă costul de retur trebuie să-l suporți tu, atunci s-ar putea ca acest cost să depășească prețul accesoriului în sine. Care este perioada de funcționare garantată? Se oferă piese de schimb și în ce condiții, în perioada post garanție? Și un detaliu deloc de neglijat este și obligativitatea omologării accesoriului de către RAR înainte de montarea acestuia pe pick-up-ul tău.

Prețul

Elementul cel mai atrăgător al acestor produse este prețul de vânzare afișat pe site. Pare ieftin dar nu uita însă să iei în calcul faptul că achiziționezi dintr-o țară non UE deci v-a mai trebui să plătești taxe vamale și bineînțeles TVA-ul de 19%. După efectuarea comenzii un alt element care va influența prețul final este costul de transport.

Comanda

Topul celor mai populare site-uri de cumpărături din China este condus detașat de Aliexpress.com și Alibaba.com, deținute de grupul Alibaba. Un accesoriu precum hardtop, inchidere benă sau capitonaj benă compatibil cu pick up-ul tău poți comanda de pe site-ul din urmă, prin contactarea producătorul însă comanda unui singur set din oricare accesoriu v-a fi destul de greu de negociat.

Transportul

Cum am amintit mai devreme, prețul final poate fii influențat foarte mult de costul de transport. Dacă ai nevoie de accesoriul auto mult dorit cât mai curând poți apela la servicii de curierat dar pentru un cost de transport consistent. O altă metodă de transport mai des utilizat este cea pe calea maritimă. Însă în acest caz va trebui să aștepți mai mult de o lună.

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×