Solicită ofertă

DE CE SA ALEGI O SOCIETATE CARE SA ITI DEA SIGURANTA MONTARII UNEI SUPRASTRUCTURI CONFORM CU LEGISLATIA IN VIGOARE

Te-ai gandit vreodata ca daca vrei sa iti inchizi bena unei autoutilitare pick-up,  cu o cabina (hardtop), structura constructiva a masinii tale se modifica?

 

Hardtop

In conditiile in care nu iei toate masurile de precautie in conformitate cureglementarile aflate in vigoare, poti face greseala de a achizitiona acest produs de la societati care nu indeplinesc aceste prevederi ale legii.

Ceea ce ne deosebeste de alte societati cu acelasi profil este faptul ca noi sustinem clientii nostri, oferindu-le siguranta si increderea, detinand urmatoarele documente necesare : AUTORIZATIE , LICENTA, DECLARATIE DE CONFORMITATE  fiecare cu NUMAR UNIC conform SERIEI stantate cu care vine insotit produsul de la producator,  precum si sa indeplineasca toate prescriptiile cuprinse in RNTR2 (Reglementari privind conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca vehiculele rutiere in vederea admiterii in circulatie pe drumurle publice din Romania-editia in vigoare) si RNTR 7 (Reglementari privind omologarea individuala, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii vehiculelor rutiere-editia in vigoare).

Am initiat discutia tocmai din acest motiv pentru produsul HARDTOP care necesita sa fie omologat de catre autoritatile competente R.A.R.!

RAR

 

In consecinta nu este de ajuns sa avem personal format si bine pregatit , ci este foarte important ca societatea care monteaza aceste produse, sa detina un service autorizat RAR pentru montarea acestor produse (ATENTIE service omologat RAR nu este egal cu posibilitatea de montaj HARDTOP in conditii legale) si de asemenea produsele comercializate sa fie insotite de toate certificarile de omologare RAR si internationale TUV si CE, potrivit reglementarilor in vigoare.

Totodata trebuie sa aveti grija ca in momentul achizitiei unui hardtop/inchideri de bena sa verificati urmatoarele:

  • numarul de serie al produsului trebuie sa fie pe produs 
  • numarul de serie trebuie sa se regaseasca in documentatia emisa de RAR (se poate intampla sa primiti documentatie pentru un produs omologat insa produsul sa nu fie unul dintre cele care apar pe autorizatie)
  • geamurile trebuie sa aiba marcajul E
  • LED-ul de frana auxiliar (daca este pe produs) trebuie sa aiba si acela marcajul E

Marcaj E

Noi,  PICK-UP SRL, indeplinim toate aceste conditii pentru a putea sa iti oferim siguranta de a achizitiona si monta un produs care sa nu iti dea batai de cap in cazul in care esti pus in fata legii. Daca ai nevoie de consiliere, poti sa ne contactezi oricand la unul dintre numerele noastre si te ajutam cu placere.

Suna-ne acum:0743-296 296 Scrie-ne:info@pick-up.ro

 

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×