Solicită ofertă

De ce le place femeilor condusul off-road?

Off-road-ul reprezinta pentru cei mai multi, indiferent ca este vorba despre concurenti femei sau barbati, organizatori sau public, o evadare din cotidian. Ansamblul om masina este conceput de asa maniera incat sa treaca peste obstacole pe care doar practicantii acestui sport o pot face.

Off-ROad

Pilotul si copilotul intr-o etapa de off-road trebuie sa parcurga, la prima vedere, un traseu extrem, unde de cele mai multe ori troliul este cel mai bun prieten. Este o continua lupta in ceea ce priveste depasirea de sine in conditii limita.

Mult mai scurt ca si distante comparativ cu rally-raidul, off-roadul poate fi catalogat cel mai dificil sport cu motor.

Despre oamenii care isi depasesc limitele in acest sport auzim cel mai des in perioada inzapeziriilor sau a inundatiilor, ori a momentelor cand pot merge cu alimente in zone extrem de greu accesibile.

In ultimul timp, a crescut numărul femeilor care conduc offroad. Bine, nu intenţionat – de cele mai multe ori sunt copilotul pretios prietenului, sotului, partenerului de viata impatimit in off-road.

Tot mai multe femei incep sa practice acest sport nebun. Ne intrebam de ce? Care este motivul?

Daca e sa ne gandim bine, sunt aceleasi motive ca si la barbati. Nevoie de a scapa de nebunia orasului, a biroului si a stresului zilnic, de a stat cat mai mult in natura si pentru a explora in continuu locuri noi.

Pe langa toate acestea idea de noroi, de impotmolire de-a lungul cursei, de multi cai si motoare turate nu deranjeze pe nimeni – cu atat mai mult, sunt  factori care le atrag si pe femei  spre acest tip de sport tipic masculin.

Insa cel mai important factor consideram ca este nevoia de a participa activ la curse ca si co-pilot sau chiar mai mult, de a-si dovedi indemanarea ca sofer. Cu toti stim faptul ca este mult mai solicitant condusul off-road si necesita extra abilitati  si o indemanare foarte buna.

Deja avem participante inscrise si in cupa off-road GTC-Trophy din anul acesta de la Sarata Monteoru, judetul Buzau ce va avea loc in doar cateva zile, in perioada 25-27 Septembrie 2015.

Off-Road

Deci baieti  aveti grija competitia o sa fie serioasa, cu concurenti pe masura. Anul trecut a iesit fenomenal GTC Trophy insa anul acesta o sa fie ceva de neuitat. Cursa cea mai lunga de 24 de ore, concurenti puternici si premii pe masura! Suntem mandri sa anuntam ca premiul cel mare o sa fie un troliu Warn Zeon 10 Platinum, in valoare de 10.000 Ron!

 

Noi o sa fim acolo! Va asteptam si pe voi!

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×