Solicită ofertă

De ce aveti nevoie de o lada utilitara Gladiator?

Utilitara pick-up, in functie de tipul de activitate la care este folosit, mereu are nevoie de accesorizari auxiliare pentru a face fata cu brio tuturor situatiilor.

Ubox

In aceasta saptamana ne-am gandit la cei care au multe unelte, care desfasoara activitati in natura – gen vanatoare, pescuit, salvamont, si au nevoie de organizare. Solutia oferita de noi consta in lada utilitara Gladiator, marca Aeroklas.

Polietilena de densitate medie (MDPE) este un material usor, rezistent la lovituri mecanice si la raze UV. Forma sa este perfect compatibila cu bena masinii, fiind foarte usor de montat / demontat si fixat, indiferent ca aveti o bena neacoperita sau una acoperita. Datorita dimensiunii sale, este inclusiv compatibila cu multiple modele de inchideri. Astfel aveti dubla utilitate a benei – este si acoperita si aveti si ordine intre unelte/scule/utilaje.

Inchiderea cu cheie va ofera siguranta si protectie antiefractie a lucrurilor dumneavoastra in cazul unei bene neacoperite.

Marimile disponibile ofera utilitate in foarte multe cazuri, la un volum considerabil de peste 150 L. Pentru lada utilitara Gladiator exista combinatiile de dimensiuni de mai jos:

M: 574x 1350x 490mm

L: 574x 1419x 538mm

XL: 589x 1470x 540mm

Ubox

Indiferent de tipul de utilitara pick-up detinut,  aceasta lada utilitara este disponibila si compatibila pentru modelele: Toyota Vigo (DoubleCab, ExtraCab), Isuzu D-Max (DC, EC), Nissan Navara (DC, EC), Ford Ranger (DC, EC), Mazda BT 50 (DC, EC), Mitsubishi Triton (DC, EC), Volkswagen Amarok (DC).

Pentru orice intrebari si informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la adresa de email info@pick-up.ro sau completand formularul de contact de aici

Comentarii

Adaugă comentariu nou

Importator direct
Importator direct
Livrare la termen
Livrare la termen
Deschidere colet la livrare
Deschidere colet la livrare
Suport online
Suport online
Suport tehnic
Suport tehnic
Promoții lunare / săptămânale
Promoții lunare / săptămânale
Ramburs preț 30 zile
Ramburs preț 30 zile
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Produse omologate RAR, TÜV, CE
Piese de schimb
Piese de schimb

Despre noi

Pick Up SRL a luat nastere cu doar 2 angajati in anul 2004 din pasiune pentru utilitarele pick-up, vehiculele 4x4 si off-road. De la bun inceput ne-am facut remarcati in cadrul reprezentantelor auto care aveau in gama asemenea utilitare si cu care am inceput o colaborare care inca dureaza si in ziua de azi.
×